איך לעשות ג'לי פלפל חריף
איך לעשות ג'לי פלפל חריף נטול גלוטן, וטבעוני ומספק כ 60 מנות. מנה אחת מכילה 71 קלוריות, 0 גרם של חלבון ו0 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. . אם יש לך חומץ תפוחים תפוחים, סוכר, פלפלים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -45 דקות. כמה אנשים באמת אהבו את התבלין הזה. וזה די גרוע. מתכונים דומים: ג'לי פלפל אדום, ג'לי פלפל חריף, ו ג'לי פלפל חריף.
הוראות
לעקר 6 (8 אונקיה) שימורים צנצנות ומכסים על פי הוראות היצרן.
מחממים מים בתעלת מים חמה.
מניחים פלפלים אדומים, פלפלים ירוקים, פלפלים חלפיניו בסיר גדול מעל חום גבוה.
מערבבים בחומץ ופקטין פירות. ערבוב כל הזמן, להביא תערובת לרתיחה מתגלגלת מלאה. מערבבים במהירות בסוכר. חזור לרתיחה מתגלגלת מלאה, ומרתיחים בדיוק 1 דקה, ערבוב כל הזמן.
הסר מהחום, ו לרפרף את כל קצף.
במהירות מצקת ג 'לי לתוך צנצנות סטריליות, מילוי בתוך 1/4 אינץ' של צמרות. מכסים עם מכסים שטוחים, בורג על להקות בחוזקה.
מניחים צנצנות במתלה, ולאט לאט צנצנות נמוכות יותר לתוך canner. המים צריכים לכסות את הצנצנות לחלוטין, צריך להיות חם אבל לא רותח. להביא מים לרתיחה, ולעבד במשך 5 דקות.
יין מומלץ: קאווה, Grenache, שיראז
צ ' ילי ניתן לזווג עם קאווה, גרנאש, ושיראז. אלה אדומים עסיסיים אין יותר מדי טאנין (חשוב עבור מאכלים חריפים), אבל יין מבעבע כמו קאווה יכול לאלף את החום אפילו טוב יותר. המערות רוג ' ר גולאר גראן Reserva קאווה עם 4.7 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 23 דולר לבקבוק.
![מערות רוג ' ר גולארט גראן רזרבה קאווה]()
מערות רוג ' ר גולארט גראן רזרבה קאווה
היינות המועסקים בייצור קאווה נבחרים בקפידה רבה והם כפופים לתקופת הזדקנות מינימלית של ארבע שנים. לאחר 24 חודשים – ופעם בשנה – הבקבוקים בהזדקנות כפופים לטכניקת déplacé, המורכבת מניעור הבקבוקים על מנת homogenize ולהשיג מיצוי גדול יותר במונחים של פוטנציאל ארומטי וטעם שלהם, על פני יותר מ 48 חודשים של הזדקנות. התוצאה היא קאווה עדינה עם צביעה צהובה חיוורת, גוונים זהובים בהירים, וניצוץ מדהים, כמו גם זרי פרחים מעניינים, מורכבים וחזקים.תערובת: 60% Xare-lo, 20% Macabeo ו 20% Parellada