איך לעשות סקווש בלוט אפוי
כיצד להפוך סקווש אצטרובל אפוי דורש כ 1 שעה ו 5 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה 179 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. 57 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות זולה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. אם יש לך פלפל טחון, סוכר חום, פלפל קאיין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . מתכונים דומים: סקווש בלוט פעמיים אפוי, סקווש בלוט אפוי, ו דלעת אפויה עם תרד.
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
להבקיע את הדלעת על ידי ביצוע 1/4 אינץ חתכים עמוקים לתוך הבשר של הסקווש.
מברשת עם מיץ תפוזים ומפזרים מלח.
אופים בתנור שחומם מראש עד השחמה קלה, כ -30 דקות.
בינתיים, חמאה מבושלת, סירופ מייפל, סוכר חום, פלפל שחור, ופלפל קאיין במחבת קטנה על חום בינוני עד חלקה והסוכר מומס, כ -3 דקות, ערבוב מדי פעם.
יוצקים כל נוזל שעשוי שנאסף בסקווש.
מברישים את הזיגוג על כל חצי סקווש. חזור לתנור עד למכרז, כ -20 דקות נוספות. כפית כל זיגוג שנאסף בתחתית הסקווש על הקצוות של הסקווש. מתבלים עם מלח נוסף, אם תרצה.