קושיקשה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות4
ציון בריאות5
מגזין

איך לעשות סקווש בלוט אפוי

איך לעשות סקווש בלוט אפוי
כיצד להפוך סקווש אצטרובל אפוי דורש כ 1 שעה ו 5 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה 179 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. 57 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות זולה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. אם יש לך פלפל טחון, סוכר חום, פלפל קאיין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . מתכונים דומים: סקווש בלוט פעמיים אפוי, סקווש בלוט אפוי, ו דלעת אפויה עם תרד.

הוראות

1
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
להבקיע את הדלעת על ידי ביצוע 1/4 אינץ חתכים עמוקים לתוך הבשר של הסקווש.
מרכיבים שתצטרך
סקוושסקווש
3
מניחים בתבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
4
מברשת עם מיץ תפוזים ומפזרים מלח.
מרכיבים שתצטרך
מיץ תפוזיםמיץ תפוזים
מלחמלח
5
אופים בתנור שחומם מראש עד השחמה קלה, כ -30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
6
בינתיים, חמאה מבושלת, סירופ מייפל, סוכר חום, פלפל שחור, ופלפל קאיין במחבת קטנה על חום בינוני עד חלקה והסוכר מומס, כ -3 דקות, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
פלפל קאייןפלפל קאיין
פלפל שחורפלפל שחור
סוכר חוםסוכר חום
סירופ מייפלסירופ מייפל
חמאהחמאה
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
7
הסר את הדלעת מהתנור.
מרכיבים שתצטרך
סקוושסקווש
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
8
יוצקים כל נוזל שעשוי שנאסף בסקווש.
מרכיבים שתצטרך
סקוושסקווש
9
מברישים את הזיגוג על כל חצי סקווש. חזור לתנור עד למכרז, כ -20 דקות נוספות. כפית כל זיגוג שנאסף בתחתית הסקווש על הקצוות של הסקווש. מתבלים עם מלח נוסף, אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
סקוושסקווש
זיגוגזיגוג
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור