אלוף סלרי
מתכון Celeriac אלוף מוכן תוך כ 35 דקות, והוא בהחלט מרהיב ללא גלוטן וlacto אובו צמחוני ומתאים לאוהבי מזון אירופאי. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. זה מנות ראשונות יש 377 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 26 גרם של שומן למנה. מתכון זה מ-BBC מזון טוב דורש תפוחי אדמה floury, אגוז מוסקט, חמאה, בצל באביב. נסו מחית מרק סלרי עם סלריאק מזוגג ותפוח בקארי, צ'אמפ., ו אלוף רוטבגה (מתכונים דומים).
הוראות
מרתיחים את תפוחי האדמה במשך 20-25 דקות עד מכרז, הוספת הסלריאק לאחר 5 דקות.
לנקז וללחוץ דרך ריסר תפוחי אדמה בחזרה לתוך המחבת פעם המים פני השטח התאדו, או מחית היטב עם מחית תפוחי אדמה במחבת היבשה.
בעוד תפוחי האדמה מבשלים, להמיס את חמאת 140 גרם על חום בינוני, ואז להזיע את בצל האביב במשך כ 5 דקות עד רך ומשיי, ערבוב מדי פעם.
מוסיפים את השמנת ואת העונה עם מלח, פלפל ואגוז מוסקט. להביא לרתיחה, ואז לבשל עוד כמה דקות עד זה מתעבה קצת.
מערבבים שני שלישים של בצל שמנת לתוך תפוחי אדמה וסלריאק טהור. מתבלים לפי הטעם. אם עושים מראש, לכסות את פני השטח של מחית ואת הרוטב עם סרט נצמד, ואז להפריש. עכשיו יכול להיות קפוא או מורכב עד יום קדימה. ממש לפני ההגשה, לחמם בעדינות את המחית ורוטב שמורות. כפית את המחית לתוך קערת הגשה, לשפוך את הרוטב על גבי ולהפוך אותו כמה פעמים כדי לערבב באופן רופף. הפוך היטב במרכז ושחרר את הידית הנותרת של חמאה.