אלסקה אפויה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל אפוי אלסקה. מנה אחת מכילה 1501 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 29 גרם שומן. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 8 . 8 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לך סירופ תירס, מים, על ידי 5 על ידי 1/2 אינץ חתיכת עוגת שיפון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב עוגת lb אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגה פאונד סוכר חום כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -45 דקות. נסו אלסקה אפויה, אלסקה אפויה, ו אלסקה אפויה (מתכונים דומים).
הוראות
קו 9 על ידי מחבת כיכר 5 אינץ ' עם ניילון נצמד.
מניחים את הגלידה הריכה לתוך מחבת כיכר ולהתפשט באופן שווה.
מניחים את חתיכת העוגה על גבי הגלידה, לחץ למטה בקלילות, ומניחים את המחבת במקפיא במשך 1 שעה.
לאחר שעה, לשלב את הסוכר, סירופ תירס, ומים בסיר 2 ליטר ולמקם מעל חום גבוה. מערבבים רק עד הסוכר מתמוסס, על 5 דקות. קליפ על מדחום ממתקים ולהביא את התערובת ל 240 מעלות F.
בעוד הסירופ הוא בישול, למקם את החלבונים ביצה, מלח, ווניל לתוך קערה של מערבל לעמוד, באמצעות מצורף whisk, לטאטא את הביצים במהירות גבוהה עד שהם מגיעים פסגות בינוניות, 4 עד 5 דקות.
כאשר סירופ הסוכר מגיע 240 מעלות F, להסיר מן החום, עם מערבל לעמוד על מהירות נמוכה, לאט ובזהירות לשפוך את הסירופ בזרם יציב דק לתוך תערובת ביצה לבן, להיזהר לא לבוא במגע עם whisk. לאחר כל הסירופ נוספה, להגדיל את מהירות המיקסר גבוה לטאטא עד פסגות נוקשות נוצרות התערובת התקררה, 8 עד 10 דקות.
הסר את מחבת כיכר מהמקפיא, להפוך במהופך על צלחת הגשה חסינת חום, ולהסיר את לעטוף פלסטיק. לכסות לחלוטין את משולבת עוגת גלידה עם שכבה 1 אינץ ' של מרנג מסביב, איטום מרנג למחבת סביב הקצה התחתון.
השתמש לפיד פרופאן כדי חום מקצפת בכל רחבי.
מגישים באופן מיידי. עשוי להיות קפוא ברגע שהקצפת תשחה.