אמנון אפוי עם עגבניות ובזיליקום
אמנון אפוי עם עגבניות ובזיליקום עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את רפרטואר המנות העיקריות שלך. מנה אחת מכילה 425 קלוריות, 46 גרם חלבון ו 25 גרם שומן. והוא יספק כ 2 מנות. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו עלי בזיליקום, פילה אמנון, עגבניות, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. עם כפית ציון של 80% המנה הזו מעולה. אמנון בזיליקום עגבניות, פילה עגבניות בזיליקום אמנון, ו אמנון מצופה בפרמזן ברוטב עגבניות-בזיליקום דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
מחממים התנור ל 400 מעלות F. לרסס צלחת אפייה 1 ליטר רדודה עם ספריי nonstick.
מפזרים את הדגים באופן שווה עם מלח ופלפל. מסדרים את הטילפיה בתבנית אפייה ומפזרים באופן שווה עם בזיליקום, אורגנו, אבקת בצל ושום.
טפטוף עם 2 כפות של שמן זית. מסדרים את פרוסות העגבניות באופן שווה על פני הדגים, וטפטוף עם 1 כף הנותרים של שמן זית.
אופים עד פתיתי דגים בקלות עם מזלג, על 20 עד 25 דקות. לסחוט את מיץ לימון על דגים ומגישים מיד.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר, יין מבעבע
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לטילפיה. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות את גיפט מאת קאת 'י לי גיפורד פינו גריג' יו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.8 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 15 דולר לבקבוק.
![GIFFT by Kathie Lee Gifford Pinot Grigio]()
GIFFT by Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
Gifft פינו גריג ' יו פורץ עם אגס תוסס ופירות טרופיים, מאוזן בחומציות חדה ורעננות מעודנת באלגנטיות. היין מציע ניחוחות פרי והדרים מאבן בשלה, ומציג טעמים של מלון, נקטרינה ולימון מאיר, המסיימים קלילים ומרעננים.