אמנון בסגנון תאילנדי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל בסגנון תאילנדי טילפיאני. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 179 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 9g של שומן כל אחד. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. לכו לחנות, קחו מלח ופלפל, פילה אמנון, כורכום טחון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו אמנון בסגנון תאילנדי, אמנון בסגנון תאילנדי עם מרק קוקוס קארי, ו טילפיה תאילנדית (מתכונים דומים).
הוראות
במעבד מזון או בלנדר, לשלב את חלב קוקוס, שקדים, בצל, זנגביל, כורכום, דשא לימון, ו 1/4 כפית מלח. תהליך עד חלקה.
מחממים מחבת גדולה שאינה מקל מעל חום בינוני גבוה. מתבלים את פילה הדגים במלח ופלפל משני הצדדים, ולאחר מכן מניחים אותם בצד העור במחבת.
יוצקים את רוטב מחית על הדגים. השתמש מרית כדי לצפות את הדגים באופן שווה עם הרוטב.
להפחית את החום בינוני, לכסות, ומבשלים במשך כ 15 דקות, עד מחית מעובה פתיתי דגים בקלות עם מזלג.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר, יין מבעבע
אמנון בתפריט? נסה זיווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא זינד-Humbrecht Calcaire פינו גריס. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 46 דולר.
![סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס]()
סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס
צבע צהוב/זהב בהיר, זוהר למדי. אפים קלויים מעושנים מעולים, אופייניים לענב זה על אבן גיר באלזס (אין אלון חדש ביינות שלנו, רק מגע מלא של ליס ארוך מאוד). כמה ניחוחות רדוקטיביים אור כי למעשה להתאים את הסגנון של פינו גרי יבש. החיך עשיר וקרמי, עם מרקם קטיפתי אך יבש לחלוטין. זה יין קל לשתות עכשיו כמו שאין משקל מיותר. הגימור יפה ועגול אבל יבש לחלוטין. תערובת הגיר המורכבת מביאה איזון חומצי גדול ומשקל מסוים. זה אמור להתפתח יפה מאוד בשנים הקרובות.