אמנון ברוטב פטריות (אמנון En סלסה דה Champiñones)
גשו לסופר וקנו פילה אמנון, בצל, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כמה אנשים באמת אהבו את הרוטב הזה. נסו עוף עם רוטב פטריות (pollo con סלסה דה Champiñones), אמנון ברוטב פטריות מיסו, ו אמנון W / רוטב זית, פטריות ועגבניות (מתכונים דומים).
הוראות
מתבלים את שני הצדדים של פילה אמנון במלח ופלפל שחור.
מחממים שמן במחבת גדולה מעל חום בינוני.
מוסיפים פילה אמנון ומבשלים 3 עד 5 דקות.בינתיים, להגדיר סיר מעל חום בינוני גבוה ולהוסיף את החמאה. לאחר נמס, להוסיף את הפטריות, בצל, שום טימין למחבת ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד שרוב הנוזל התאדה, כ 5 דקות.
מפזרים את הקמח לתוך המחבת, מערבבים לשלב, ומבשלים את הנביכה, ערבוב, במשך 2 דקות.
לטאטא את החלב לסיר. מתבלים את הרוטב עם מלח ופלפל ומערבבים לשלב. מביאים את הרוטב לרתיחה, מפחיתים את החום לרתיחה, ומבשלים, מערבבים לעתים קרובות עם כף עץ, עד שהרוטב עבה וחלק וכל טעם גס נעלם, כ 5 דקות.למעלה אמנון עם תערובת פטריות רק לפני ההגשה.