אמנון צלוי עם שום
אמנון צלוי עם שום הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני מנה עיקרית. מנה זו מכילה סביב 36 גרם חלבון 17 גרם של שומן, וסך הכל 326 קלוריות. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 1 מנות. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. 130 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם שמן זית כתית מעולה, פילה אמנון, פטרוזיליה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית כתית נוספת אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אפרסק פריך: פריך בריא לארוחת בוקר כקינוח. מתכונים דומים: צלוי פרמזן אמנון, גבינת פרמזן צלויה, ו גבינת פרמזן צלויה.
הוראות
לשטוף דגים ולייבש טפיחה. מחבת קו broiler עם נייר אלומיניום.
מניחים דגים על נייר הפח ומתבלים במלח, פלפל, אורגנו ופטרוזיליה.
רסס עם שמן זית למעלה עם שום כתוש.סט broiler נמוך מקום דגים על 8 אינץ ' מן הלהבה. מבשלים עד דגים מבושלים דרך, על 7 דקות (להיזהר לא לשרוף שום).
מגישים עם מיץ לימון סחוט טרי.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר, יין מבעבע
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לטילפיה. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. הגיפט של קאת 'י לי גיפורד פינו גריג' יו עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
GIFFT by Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
Gifft פינו גריג ' יו פורץ עם אגס תוסס ופירות טרופיים, מאוזן בחומציות חדה ורעננות מעודנת באלגנטיות. היין מציע ניחוחות פרי והדרים מאבן בשלה, ומציג טעמים של מלון, נקטרינה ולימון מאיר, המסיימים קלילים ומרעננים.