אמפנדס חזיר
אמפנדס חזיר יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 155 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 4 גר' של שומן. מתאים ל-16 מנות. אם יש לך כמון טחון, בצל, ביצה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש עד כמון הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד מרוקאי כקינוח. . זה הוא מאוד סביר מתאים למי שאוהב אוכל בסגנון אירופאי. הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו-45 דקות. וזה די גרוע. מתכונים דומים: Picadillo חזיר אמפנדס, אמפנדס חזיר עם טימין, ו אמפנדס חזיר בקארי.
הוראות
מניחים חזיר בסיר גדול ומכסים במים.
מוסיפים בצל, שום, מלח, אורגנו, כמון ועלי דפנה. מביאים לרתיחה, להפחית את החום ומבשלים במשך 1 1/2 שעות. בעוד בשר חזיר הוא בישול, להכין בצק.
כדי להפוך את הבצק: לנפות יחד את הקמח, מסא חרינה, אבקת אפייה ומלח.
מוסיפים את הקיצור למרכיבים היבשים ומערבבים היטב. בקערה נפרדת, להכות יחד את הביצה וחלב 1/2 כוס. הפוך באר במרכז החומרים היבשים.
מוסיפים את תערובת הביצים ומערבבים במזלג עד שהבצק מתחבר לכדור. מחלקים את הבצק ל -16 חתיכות אפילו לגלגל כל חתיכה לכדור.
מניחים במיכל, כיסוי, ומקררים.
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
לאחר חזיר יש רתח במשך 1 1/2 שעות, להסיר מן הנוזל.
מניחים חזיר בתבנית אפייה ואופים במשך 1 שעה או עד חתיכות בשר בקלות עם מזלג.
הסר מהתנור (לשמור על תנור מופעל) וגרוס לחתיכות קטנות.
על משטח מקומח קלות, לשטח חתיכת בצק עם כף היד שלך. עם מערוך, לגלגל את הבצק כדי להפוך מעגל 5 אינץ 'על 1/8 אינץ' עבה.
מניחים 2 עד 3 כפות של מילוי במרכז עיגול הבצק.
מברשת קצוות הבצק עם חלב. מקפלים בצק על מילוי. לצבוט קצוות יחד. Crimp עם מזלג לאטום.
מניחים על תבנית אפייה מוכנה וחוזרים עם בצק אמפנדה שנותר. שאריות מילוי יכול להיות קפוא או בשימוש טאקו, tamales, או בוריטוס.
אופים בתנור שחומם מראש עד הזהב, כ 20 דקות.
הסר מתלה מגניב במשך כ 5 דקות.