קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות6
ציון בריאות11
מגזין

אמפנדס עוף בצק פיצה

אמפנדס עוף בצק פיצה
אם יש לך מלח, מוצרלה, בצק פיצה שנרכש מהפיצריה המקומית שלך, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח האירופי. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -45 דקות. נסו בצק פיצה Mellow פטריות תוצרת בית וחתול להעתיק פיצה Mellowterranean, בצק פיצה {פיצה מוקפצת תרד ופטריות}, ו פיצה גבינה עם בצק פיצה תוצרת בית (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
שלב את השום, בצל, מלח ומים 5 כוסות בסיר 12 אינץ ' גבוה צדדית ולהביא לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
בצלבצל
מיםמים
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
3
מוסיפים את חזה העוף ואת עלה דפנה, ומורידים את החום לרתיחה. מבשלים את העוף, מכוסה חלקית, עד מבושל דרך, כ -35 דקות. (כדי לבדוק את doneness, לחתוך את העוף לשניים כדי לוודא את הפנים הוא כבר לא ורוד.)
מרכיבים שתצטרך
חזה עוףחזה עוף
עלי דפנהעלי דפנה
עוף שלםעוף שלם
4
הסר את העוף (שמור את המרק) ולאפשר להתקרר מעט. כאשר מגניב מספיק כדי להתמודד, לגרוס ביד ולמקם בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
מרקמרק
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
5
הסר מספיק מרק כדי להשאיר על 2 כוסות במחבת עם בצל ושום (מגניב ומקרר או להקפיא את המרק הנוסף לשימוש אחר).
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
בצלבצל
מרקמרק
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
הסר את עלה המפרץ.
מרכיבים שתצטרך
עלי דפנהעלי דפנה
7
מוסיפים את הטומטילו ואת jalapenos ומבשלים עד tomatillos הם ירוק זית, 10 עד 12 דקות. עם כפית מחוררת, להעביר את החומרים המוצקים (בצל, טומטילו ושום) לבלנדר.
מרכיבים שתצטרך
TomatillosTomatillos
פלפל חלפיניופלפל חלפיניו
שוםשום
בצלבצל
זיתיםזיתים
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררתכף מחוררת
בלנדרבלנדר
8
להוסיף את הכוסברה ולעבד עד חלקה (באמצעות חלק מהנוזל במחבת במידת הצורך). מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
עלי וגבעולי כוסברהעלי וגבעולי כוסברה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
9
יוצקים את הסלסה בחזרה לסיר ומביאים לרתיחה; מוסיפים את העוף ומבשלים עד שהטעמים משלבים, כ 5 דקות. להתאים את התיבול.
מרכיבים שתצטרך
תיבולתיבול
עוף שלםעוף שלם
סלסהסלסה
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
10
הסר מהחום והנח בצד להתקרר.
11
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
12
כדי להרכיב את אמפנדס: אבק משטח שטוח עם קמח.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
13
מרדדים את הבצק פיצה על 1/8 עד 1/4 אינץ ' עבה. באמצעות חותך עוגיות עגול 6 אינץ ' (או קערה או צלחת עם קוטר זהה), לחתוך את הבצק לעיגולים. מצפה לקבל על 3 עיגולים מ 1 פאונד של בצק.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
עוגיותעוגיות
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
חותך עוגיותחותך עוגיות
קערהקערה
14
מברשת הביצה לשטוף על פני השטח של עיגול אחד בצק.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
ביצהביצה
15
להוסיף 2 כפות של מילוי על חצי המעגל ומפזרים על 1 אונקיה של מוצרלה על גבי המילוי, אם באמצעות. מקפלים חצי רגיל על המילוי. לאטום את הקצוות עם tines מזלג או crimp דקורטיבי. חזור על שאר האמפנדות. (שמור כל שאריות מילוי במיכל אטום במקרר עד שבוע לשימוש נוסף.)
מרכיבים שתצטרך
מוצרלהמוצרלה
16
מעבירים את האמפנדות לתבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה. באמצעות מברשת מאפה, לצחצח את צמרות empanadas עם לשטוף את הביצה.
מרכיבים שתצטרך
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
תבנית אפייהתבנית אפייה
מברשת מאפהמברשת מאפה
17
אופים עד חום פריך וזהוב, כ -20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
18
בואו מגניב במשך כ 10 דקות לפני ההגשה.