אמפנדס עוף בצק פיצה
אם יש לך מלח, מוצרלה, בצק פיצה שנרכש מהפיצריה המקומית שלך, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח האירופי. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -45 דקות. נסו בצק פיצה Mellow פטריות תוצרת בית וחתול להעתיק פיצה Mellowterranean, בצק פיצה {פיצה מוקפצת תרד ופטריות}, ו פיצה גבינה עם בצק פיצה תוצרת בית (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
שלב את השום, בצל, מלח ומים 5 כוסות בסיר 12 אינץ ' גבוה צדדית ולהביא לרתיחה.
מוסיפים את חזה העוף ואת עלה דפנה, ומורידים את החום לרתיחה. מבשלים את העוף, מכוסה חלקית, עד מבושל דרך, כ -35 דקות. (כדי לבדוק את doneness, לחתוך את העוף לשניים כדי לוודא את הפנים הוא כבר לא ורוד.)
הסר את העוף (שמור את המרק) ולאפשר להתקרר מעט. כאשר מגניב מספיק כדי להתמודד, לגרוס ביד ולמקם בקערה בינונית.
הסר מספיק מרק כדי להשאיר על 2 כוסות במחבת עם בצל ושום (מגניב ומקרר או להקפיא את המרק הנוסף לשימוש אחר).
מוסיפים את הטומטילו ואת jalapenos ומבשלים עד tomatillos הם ירוק זית, 10 עד 12 דקות. עם כפית מחוררת, להעביר את החומרים המוצקים (בצל, טומטילו ושום) לבלנדר.
להוסיף את הכוסברה ולעבד עד חלקה (באמצעות חלק מהנוזל במחבת במידת הצורך). מתבלים במלח ופלפל.
יוצקים את הסלסה בחזרה לסיר ומביאים לרתיחה; מוסיפים את העוף ומבשלים עד שהטעמים משלבים, כ 5 דקות. להתאים את התיבול.
הסר מהחום והנח בצד להתקרר.
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
כדי להרכיב את אמפנדס: אבק משטח שטוח עם קמח.
מרדדים את הבצק פיצה על 1/8 עד 1/4 אינץ ' עבה. באמצעות חותך עוגיות עגול 6 אינץ ' (או קערה או צלחת עם קוטר זהה), לחתוך את הבצק לעיגולים. מצפה לקבל על 3 עיגולים מ 1 פאונד של בצק.
מברשת הביצה לשטוף על פני השטח של עיגול אחד בצק.
להוסיף 2 כפות של מילוי על חצי המעגל ומפזרים על 1 אונקיה של מוצרלה על גבי המילוי, אם באמצעות. מקפלים חצי רגיל על המילוי. לאטום את הקצוות עם tines מזלג או crimp דקורטיבי. חזור על שאר האמפנדות. (שמור כל שאריות מילוי במיכל אטום במקרר עד שבוע לשימוש נוסף.)
מעבירים את האמפנדות לתבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה. באמצעות מברשת מאפה, לצחצח את צמרות empanadas עם לשטוף את הביצה.
אופים עד חום פריך וזהוב, כ -20 דקות.
בואו מגניב במשך כ 10 דקות לפני ההגשה.