המתכון אמפנדס פטריות Sherried יכול לספק את התשוקה האירופית שלך בערך 1 שעה ו -37 דקות. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 457 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 33 גרם שומן. גשו לסופר וקנו חמאה, פירורי לחם, שטיפת ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, מתכונים דומים: אמפנדס פטריות מטוגנות, מרק פטריות מטוגנות, ו שעועית ירוקה עם רוטב פטריות מטוגן.
הוראות
1
במחבת 12 אינץ ' כבדה להגדיר על חום נמוך בינוני, לבשל בצל בחמאה, ערבוב מדי פעם, עד שהתרכך. מערבבים פטריות ופלפלים ומבשלים מעל חום מתון, ערבוב מדי פעם, עד פטריות נוזליות לתת את התאדה ותערובת מתחילה חום.
מרכיבים שתצטרך
פלפל
פטריות
חמאה
בצל
ציוד שתשתמש בו
מחבת
2
מוסיפים ירך חזיר ושרי ומבשלים, מערבבים, עד שהנוזל מתאדה.
מרכיבים שתצטרך
שרי.
חם
3
בקערה מערבבים יחד תערובת פטריות, פטרוזיליה ופירורי לחם. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם, וקריר, חשוף.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
פירורי לחם
פטריות
פטרוזיליה
ציוד שתשתמש בו
קערה
4
מחממים תנור ל 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
5
על משטח מקומח קל לרדד 1 גיליון מאפה לתוך 14 על ידי מלבן 10 אינץ'. חצי מלבן לאורכו עם סכין חדה ארוכה להפיץ כמחצית מילוי פטריות על 1 חצי, משאיר גבול 1 אינץ ' מסביב.
מרכיבים שתצטרך
פטריות
מורחים
גלול
ציוד שתשתמש בו
סכין
6
מברשת קצוות של מאפה פטריות עם קצת ביצה לשטוף ולשים שאריות מאפה על גבי מילוי. קצוות בצק מקומטים יחד עם קוצים וחותכים מספר חריצים באמפנדה בסכין חדה קטנה. בזהירות להעביר אמפנדה עם 2 מריות כדי תבנית אפייה גדולה, משאיר מקום אמפנדה שנייה, מברשת עם כמה שאריות ביצה. הפוך אמפנדה אחרת באותו אופן עם שאריות בצק עלים גיליון, מילוי, ביצה לשטוף.
מרכיבים שתצטרך
גליונות בצק עלים
פטריות
בצק
ביצה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
מרית
סכין
7
שים אמפנדס באמצע התנור ולהפחית את הטמפרטורה ל 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
8
אופים אמפנדס עד הזהב, כ -35 דקות. אמפנדס ניתן לעשות 1 יום קדימה, מקורר לחלוטין על מתלה, ומקורר, עטוף בנייר כסף. לחמם אמפנדס, חשופות, על תבנית אפייה בתנור שחומם מראש 375 מעלות F עד חם, כ 6 דקות.