באמצע השבוע פוט אחד שמנת פוט עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 483 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 15 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 50 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו אבקת שום, פטרוזיליה עלה שטוח, פתיתי צ'ילי, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. נסו שבוע ארוחות לסטודנטים - שבוע המבורגרים, פסטה וחביתה, פוט אחד של פסטה קישואים., ו פסטה פהיטה בסיר אחד (מתכונים דומים).
הוראות
1
במחבת גדולה שחומם מראש להוסיף את השמן, ואחריו בצל, פלפל ושום. מערבבים כדי לרכך. לדחוף את הירקות לצד אחד ולהוסיף את הבשר, מערבבים לחום ומבשלים, 5-8 דקות. קח את הזמן שלך, שלב זה מפתח את טעמים סוף.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
1 תפוז, גרידה
8 (U-12) שרימפס
20 פרוסות זוקיני דקות
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
2
מוסיפים קמח, מערבבים ומבשלים עוד דקה. לאט לאט לשפוך את החלב, ערבוב במרץ כדי לעבות ולמנוע גושים.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
3
מוסיפים את רסק העגבניות, עשבי תיבול ותבלינים. מבשלים עם מכסה מעט פתוח על חום גבוה בינוני במשך 10-15 דקות. ערבוב כדי למנוע דבק, deglazing המחבת.