אנזק ביסקוויטים אני
אנזק ביסקוויטים אני לקטו אובו צמחוני ומספק כ 24 מנות. מנה אחת מכילה 118 קלוריות, 1 גרם חלבון, ו 6 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 2% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. המתכון הזה מכלמתכונים דורש סודה לשתייה, חמאה, שיבולת שועל לבישול וקמח. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זה עובד גם קינוח במחיר סביר מאוד. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 10%, המנה הזו גרועה מאוד (אך עדיין ניתנת לתיקון). מתכונים דומים: עוגיות אנזאק, עוגיות אנזאק, ו עוגיות אנזאק.
הוראות
מערבבים יחד שיבולת שועל, קמח, סוכר וקוקוס.
בסיר קטן על אש נמוכה ממיסים יחד את הסירופ והחמאה.
מערבבים את הסודה והמים הרותחים ומוסיפים לחמאה המומסת ולסירופ.
מוסיפים תערובת חמאה לחומרים היבשים. זרוק כפיות על דפי עוגיות משומנים (או נייר אפייה).
אופים בחום של 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס) למשך 18 עד 20 דקות.
יין מומלץ: קרם שרי, מדיירה, פרוסקו.
ניתן לשלב עוגיות עם שמנת שרי, מדיירה ופרוסקו. פרוסקו מבעבע מתוק אינו מציף עוגיות סוכר או לחם קצר, שרי שמנת מתוקה משלימה עוגיות מתובלות, והתווים האגוזיים של מדיירה תואמים עוגיות עם אגוזים בצורה מושלמת. קרם סולרה שרי עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
![קרם סולרה שרי]()
קרם סולרה שרי
קרם סולרה שרי יש ענבר מבריק וגוון נחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמל מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחיך מעוגל, שופע, בעל גוף מלא בינוני עם גימור ארוך וטעים.