אנטיפסטי פנה
אנטיפסטי פנה הוא מתכון ים תיכוני המגיש 4. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. צופה בדמות שלך? זה מתכון ללא גלוטן ראשוני יש 223 קלוריות, 10 גרם חלבון, ו 15 גרם שומן למנה. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. אם יש לכם שמן זית, עד 5 עלי בזיליקום, עגבניות משומרות וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 35 דקות. זה עובד גם הר ד ' אובר סביר. בסך הכל, המתכון הזה מרוויח ציון מעולה של 84%. אנטיפסטי פנה, אנטיפסטי, ו מגש אנטיפסטי דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
מביאים לרתיחה סיר מים בינוני, מוסיפים את הפסטה ומבשלים לפי הוראות החבילה; מסננים, שומרים 1/2 כוס ממי הפסטה. מחזירים את הפסטה לסיר.
בינתיים מחממים את שמן הזית במחבת טפלון גדולה על אש בינונית-גבוהה.
מוסיפים את הסופרסאטה ומבשלים תוך כדי ערבוב עד לשלפוחיות והשמן הופך לאדמדם, כ -3 דקות.
מוסיפים את לבבות הארטישוק והזיתים ומערבבים לציפוי.
מוסיפים את העגבניות, מי הפסטה השמורים, עלי הבזיליקום ו -2 כפות מלח זית. מביאים לרתיחה ומבשלים עד שרוב המים מתאדים והרוטב מסמיך מעט, 8 עד 10 דקות.
מוסיפים את הרוטב והמוצרלה לפסטה שבסיר ומערבבים לאיחוד. מחלקים בין 4 קערות ומקשטים בעוד בזיליקום.