אננס בטטה אופים
אננס בטטה לאפות נטול גלוטן, וצמחוני מנה צדדית. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 465 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 12 גרם של שומן כל אחד. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. אם יש לכם סוכר, קורנפלור, דובדבנים maraschino, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו אננס בטטה אופים, עוגת אננס בטטה, ו אפיית פירה תפוחי אדמה מעושנים (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים בטטות בתנור הולנדי או קומקום גדול ומכסים במים. מביאים לרתיחה. להפחית חום; לכסות ומבשלים במשך 30-45 דקות או עד מכרז.
ניקוז; מגניב מעט. לקלף ולחתוך כל תפוח אדמה לאורכו לרבעים; לחתוך כל רבע לשניים או שלושה טריזים.
מקום 13-in משומן. אקס-9-אין. צלחת אפייה.
מפזרים אננס על תפוחי אדמה. בסיר. מערבבים סוכר וקורנפלור. מערבבים במיץ אננס שמור עד מעורבב.
תוסיף חמאה. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים במשך 2 דקות או עד מעובה.
יוצקים מעל תפוחי אדמה ואננס. למעלה עם דובדבנים; מפזרים קינמון.
אופים, חשוף, ב 350° במשך 30-35 דקות או עד מחומם דרך.