קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות3
ציון בריאות21
מגזין

אננס מיל Sfoglie עם רוטב דובדבנים Maraschino

אננס מיל Sfoglie עם רוטב דובדבנים Maraschino
אם יש לך סוכר, מיץ דובדבנים maraschino, מיץ אננס, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הסוכר ' ממתקים אתה יכול לעקוב אחר מנה עיקרית זו עם לחם בננה שומשום כקינוח. , שהוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : אננס מיל Sfoglie עם רוטב דובדבנים Maraschino, אננס Millefoglie עם רוטב דובדבנים Maraschino, ו עוגות דובדבנים מרשינו.

הוראות

1
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
2
חותכים את בצק עלים לתוך 9 (3 אינץ') טבעות באמצעות תבנית טבעת או סכין חיתוך חדה.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס אננס, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1/2 אינץ' (בערך1/4 כוס אננס, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1/2 אינץ' (בערך
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
3
מניחים את הסיבובים על תבנית אפייה מרופדת בקלף ואופים בתנור במשך 10 עד 15 דקות, או עד חום זהוב.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
1
מערבבים את הדובדבנים השחורים, מיץ אננס, ומיץ דובדבנים מרשינו במחבת רוטב קטנה. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
וויסקי, כמו Angel's Envyוויסקי, כמו Angel's Envy
אחוז טקילה בלנקואחוז טקילה בלנקו
דובדבנים שחוריםדובדבנים שחורים
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
מעבירים את התערובת לבלנדר או מעבד מזון ומחית עד חלקה. להעביר את הרוטב דרך מסננת רשת. להפריש להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
3
כדי להפוך את האננס: לאבק את האננס עם סוכר ממתקים ולמקם בתבנית אפייה. מבשלים בתנור במשך 15 דקות, או עד הזהב בקצוות.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
4
בואו מגניב.
5
כדי להפוך את קרם Chantilly: באמצעות מקצף, או בלנדר יד, למזג את השמנת הכבדה, סוכר, וניל עד פסגות רכות ונוקשות טופס. שמור את התערובת מקוררת עד מוכן לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
כוס אחת של סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sכוס אחת של סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
חלב קר, להגשהחלב קר, להגשה
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
בלנדר טבילהבלנדר טבילה
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
6
כדי להפוך את פודינג: במחבת רוטב קטן על חום בינוני, מבשלים את מיץ האננס עד שלה מופחת בחצי. להניח בצד ולתת מגניב. במחבת רוטב קטנה נפרדת על אש נמוכה, מבשלים את החלב עם שעועית וניל עד חם. באמצעות מקצף, להכות את חלמוני הביצה עם הסוכר, להוסיף את הקמח ומערבבים בחלב חם.
מרכיבים שתצטרך
אחוז טקילה בלנקואחוז טקילה בלנקו
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
7
יוצקים את התערובת לתוך סיר ומבשלים מעל חום בינוני, ערבוב מדי פעם, עד הקרם הוא חלק, אבל לא עבה מדי. מערבבים את הפחתת האננס.
מרכיבים שתצטרך
דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)
צמצוםצמצום
כוס אחת של סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sכוס אחת של סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
8
להעביר את פודינג לקערה, לכסות את פני השטח עם ניילון לעטוף ולאפשר להתקרר. כאשר פודינג הוא מגניב, להעביר שקית מאפה גדול מצויד קצה מאפה עגול רחב.
מרכיבים שתצטרך
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
1
מניחים דיסק בצק עלים על הצלחת. מקניפים את הפודינג על המאפה במעגלים ומניחים פרוסת אננס מקורמל על הפודינג. לכסות עם דיסק אחר של בצק עלים צינור כמה קרם Chantilly על גבי. למעלה עם מאפה אחד יותר עגול טפטוף עם רוטב דובדבנים maraschino.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס אננס, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1/2 אינץ' (בערך1/4 כוס אננס, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1/2 אינץ' (בערך
דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס
כוס אחת של סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sכוס אחת של סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
2
מקשטים עם דובדבן maraschino על גבי.
מרכיבים שתצטרך
וויסקי, כמו Angel's Envyוויסקי, כמו Angel's Envy