אם יש לך סוכר, מיץ דובדבנים maraschino, מיץ אננס, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הסוכר ' ממתקים אתה יכול לעקוב אחר מנה עיקרית זו עם לחם בננה שומשום כקינוח. , שהוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : אננס מיל Sfoglie עם רוטב דובדבנים Maraschino, אננס Millefoglie עם רוטב דובדבנים Maraschino, ו עוגות דובדבנים מרשינו.
הוראות
1
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד
2
חותכים את בצק עלים לתוך 9 (3 אינץ') טבעות באמצעות תבנית טבעת או סכין חיתוך חדה.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס אננס, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1/2 אינץ' (בערך
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחד
3
מניחים את הסיבובים על תבנית אפייה מרופדת בקלף ואופים בתנור במשך 10 עד 15 דקות, או עד חום זהוב.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
סוכריות מצופות שוקולד
1
מערבבים את הדובדבנים השחורים, מיץ אננס, ומיץ דובדבנים מרשינו במחבת רוטב קטנה. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
וויסקי, כמו Angel's Envy
אחוז טקילה בלנקו
דובדבנים שחורים
1 כף סוכר אדום גס
עצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
2
מעבירים את התערובת לבלנדר או מעבד מזון ומחית עד חלקה. להעביר את הרוטב דרך מסננת רשת. להפריש להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
3
כדי להפוך את האננס: לאבק את האננס עם סוכר ממתקים ולמקם בתבנית אפייה. מבשלים בתנור במשך 15 דקות, או עד הזהב בקצוות.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוב
דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®
סוכריות מצופות שוקולד
4
בואו מגניב.
5
כדי להפוך את קרם Chantilly: באמצעות מקצף, או בלנדר יד, למזג את השמנת הכבדה, סוכר, וניל עד פסגות רכות ונוקשות טופס. שמור את התערובת מקוררת עד מוכן לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
כוס אחת של סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
חלב קר, להגשה
מיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
בלנדר טבילה
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
6
כדי להפוך את פודינג: במחבת רוטב קטן על חום בינוני, מבשלים את מיץ האננס עד שלה מופחת בחצי. להניח בצד ולתת מגניב. במחבת רוטב קטנה נפרדת על אש נמוכה, מבשלים את החלב עם שעועית וניל עד חם. באמצעות מקצף, להכות את חלמוני הביצה עם הסוכר, להוסיף את הקמח ומערבבים בחלב חם.
מרכיבים שתצטרך
אחוז טקילה בלנקו
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
עצם הודו וצוואר הודו
מיץ לימון, אופציונלי
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
7
יוצקים את התערובת לתוך סיר ומבשלים מעל חום בינוני, ערבוב מדי פעם, עד הקרם הוא חלק, אבל לא עבה מדי. מערבבים את הפחתת האננס.
מרכיבים שתצטרך
דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)
צמצום
כוס אחת של סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
8
להעביר את פודינג לקערה, לכסות את פני השטח עם ניילון לעטוף ולאפשר להתקרר. כאשר פודינג הוא מגניב, להעביר שקית מאפה גדול מצויד קצה מאפה עגול רחב.
מניחים דיסק בצק עלים על הצלחת. מקניפים את הפודינג על המאפה במעגלים ומניחים פרוסת אננס מקורמל על הפודינג. לכסות עם דיסק אחר של בצק עלים צינור כמה קרם Chantilly על גבי. למעלה עם מאפה אחד יותר עגול טפטוף עם רוטב דובדבנים maraschino.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס אננס, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1/2 אינץ' (בערך