אננס מיל Sfoglie עם רוטב דובדבנים Maraschino
אם יש לך סוכר, מיץ דובדבנים maraschino, מיץ אננס, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הסוכר ' ממתקים אתה יכול לעקוב אחר מנה עיקרית זו עם לחם בננה שומשום כקינוח. , שהוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : אננס מיל Sfoglie עם רוטב דובדבנים Maraschino, אננס Millefoglie עם רוטב דובדבנים Maraschino, ו עוגות דובדבנים מרשינו.
הוראות
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
חותכים את בצק עלים לתוך 9 (3 אינץ') טבעות באמצעות תבנית טבעת או סכין חיתוך חדה.
מניחים את הסיבובים על תבנית אפייה מרופדת בקלף ואופים בתנור במשך 10 עד 15 דקות, או עד חום זהוב.
מערבבים את הדובדבנים השחורים, מיץ אננס, ומיץ דובדבנים מרשינו במחבת רוטב קטנה. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני.
מעבירים את התערובת לבלנדר או מעבד מזון ומחית עד חלקה. להעביר את הרוטב דרך מסננת רשת. להפריש להתקרר.
כדי להפוך את האננס: לאבק את האננס עם סוכר ממתקים ולמקם בתבנית אפייה. מבשלים בתנור במשך 15 דקות, או עד הזהב בקצוות.
כדי להפוך את קרם Chantilly: באמצעות מקצף, או בלנדר יד, למזג את השמנת הכבדה, סוכר, וניל עד פסגות רכות ונוקשות טופס. שמור את התערובת מקוררת עד מוכן לשימוש.
כדי להפוך את פודינג: במחבת רוטב קטן על חום בינוני, מבשלים את מיץ האננס עד שלה מופחת בחצי. להניח בצד ולתת מגניב. במחבת רוטב קטנה נפרדת על אש נמוכה, מבשלים את החלב עם שעועית וניל עד חם. באמצעות מקצף, להכות את חלמוני הביצה עם הסוכר, להוסיף את הקמח ומערבבים בחלב חם.
יוצקים את התערובת לתוך סיר ומבשלים מעל חום בינוני, ערבוב מדי פעם, עד הקרם הוא חלק, אבל לא עבה מדי. מערבבים את הפחתת האננס.
להעביר את פודינג לקערה, לכסות את פני השטח עם ניילון לעטוף ולאפשר להתקרר. כאשר פודינג הוא מגניב, להעביר שקית מאפה גדול מצויד קצה מאפה עגול רחב.
מניחים דיסק בצק עלים על הצלחת. מקניפים את הפודינג על המאפה במעגלים ומניחים פרוסת אננס מקורמל על הפודינג. לכסות עם דיסק אחר של בצק עלים צינור כמה קרם Chantilly על גבי. למעלה עם מאפה אחד יותר עגול טפטוף עם רוטב דובדבנים maraschino.
מקשטים עם דובדבן maraschino על גבי.