קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות3
ציון בריאות21
מגזין

אננס מיל Sfoglie עם רוטב דובדבנים Maraschino

אננס מיל Sfoglie עם רוטב דובדבנים Maraschino
אם יש לך סוכר, מיץ דובדבנים maraschino, מיץ אננס, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הסוכר ' ממתקים אתה יכול לעקוב אחר מנה עיקרית זו עם לחם בננה שומשום כקינוח. , שהוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : אננס מיל Sfoglie עם רוטב דובדבנים Maraschino, אננס Millefoglie עם רוטב דובדבנים Maraschino, ו עוגות דובדבנים מרשינו.

הוראות

1
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
2
חותכים את בצק עלים לתוך 9 (3 אינץ') טבעות באמצעות תבנית טבעת או סכין חיתוך חדה.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס אננס, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1/2 אינץ' (בערך1/4 כוס אננס, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1/2 אינץ' (בערך
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
3
מניחים את הסיבובים על תבנית אפייה מרופדת בקלף ואופים בתנור במשך 10 עד 15 דקות, או עד חום זהוב.
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
1
מערבבים את הדובדבנים השחורים, מיץ אננס, ומיץ דובדבנים מרשינו במחבת רוטב קטנה. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
וויסקי, כמו Angel's Envyוויסקי, כמו Angel's Envy
8 כוסות חצאי ענבים ירוקים8 כוסות חצאי ענבים ירוקים
דובדבנים שחוריםדובדבנים שחורים
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
2
מעבירים את התערובת לבלנדר או מעבד מזון ומחית עד חלקה. להעביר את הרוטב דרך מסננת רשת. להפריש להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
3
כדי להפוך את האננס: לאבק את האננס עם סוכר ממתקים ולמקם בתבנית אפייה. מבשלים בתנור במשך 15 דקות, או עד הזהב בקצוות.
מרכיבים שתצטרך
5 סוכריות של Peachie-O5 סוכריות של Peachie-O
דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
4
בואו מגניב.
5
כדי להפוך את קרם Chantilly: באמצעות מקצף, או בלנדר יד, למזג את השמנת הכבדה, סוכר, וניל עד פסגות רכות ונוקשות טופס. שמור את התערובת מקוררת עד מוכן לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
עוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקיתעוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקית
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
בלנדר טבילהבלנדר טבילה
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
6
כדי להפוך את פודינג: במחבת רוטב קטן על חום בינוני, מבשלים את מיץ האננס עד שלה מופחת בחצי. להניח בצד ולתת מגניב. במחבת רוטב קטנה נפרדת על אש נמוכה, מבשלים את החלב עם שעועית וניל עד חם. באמצעות מקצף, להכות את חלמוני הביצה עם הסוכר, להוסיף את הקמח ומערבבים בחלב חם.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות חצאי ענבים ירוקים8 כוסות חצאי ענבים ירוקים
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
7
יוצקים את התערובת לתוך סיר ומבשלים מעל חום בינוני, ערבוב מדי פעם, עד הקרם הוא חלק, אבל לא עבה מדי. מערבבים את הפחתת האננס.
מרכיבים שתצטרך
דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)
צמצוםצמצום
עוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקיתעוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקית
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
8
להעביר את פודינג לקערה, לכסות את פני השטח עם ניילון לעטוף ולאפשר להתקרר. כאשר פודינג הוא מגניב, להעביר שקית מאפה גדול מצויד קצה מאפה עגול רחב.
מרכיבים שתצטרך
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
1 בצל צהוב גדול, חתוך לשמיניות1 בצל צהוב גדול, חתוך לשמיניות
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
1
מניחים דיסק בצק עלים על הצלחת. מקניפים את הפודינג על המאפה במעגלים ומניחים פרוסת אננס מקורמל על הפודינג. לכסות עם דיסק אחר של בצק עלים צינור כמה קרם Chantilly על גבי. למעלה עם מאפה אחד יותר עגול טפטוף עם רוטב דובדבנים maraschino.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס אננס, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1/2 אינץ' (בערך1/4 כוס אננס, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1/2 אינץ' (בערך
דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
קילו חצאי פקאןקילו חצאי פקאן
עוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקיתעוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקית
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
2
מקשטים עם דובדבן maraschino על גבי.
מרכיבים שתצטרך
וויסקי, כמו Angel's Envyוויסקי, כמו Angel's Envy