קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות4
ציון בריאות39
מגזין

אננס-פיקנטה מוקפץ חזיר וכרוב

אננס-פיקנטה מוקפץ חזיר וכרוב
זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. . אם יש לכם קורנפלור, רוטב פיקנטה, חומץ אורז, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשורש זנגביל טרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות ג'ינג'ר שקדים ללא קמח כקינוח. עם כפית ציון של 97% המנה הזו מעולה. נסו חזיר מטוגן חריף עם כרוב, חזיר מטוגן בסגנון הוואי עם כרוב מוקפץ, ו מערבבים חזיר מטוגן וכרוב עם רוטב שעועית שחורה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים את רוטב פיקנטה, חומץ, שורש זנגביל, מיץ אננס ו קורנפלור בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
2 פחיות (115 גרם כל אחת) מיץ אננס לא ממותק2 פחיות (115 גרם כל אחת) מיץ אננס לא ממותק
1 כוס רוטב פיקנטה או סלסה1 כוס רוטב פיקנטה או סלסה
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינהכל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
חום 1 כף שמן במחבת 12 אינץ ' מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מוסיפים את החזיר ומערבבים עד להשחמה טובה.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
4
הסר את החזיר מהמחבת.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מחממים את השמן הנותר במחבת.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מוסיפים את הכרוב ומערבבים עד רך-פריך.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
7
מוסיפים את המים ומבשלים במשך 5 דקות, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
8
הסר את הכרוב מהמחבת ולשמור על חם.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
מוסיפים את תערובת רוטב פיקנטה למחבת. מבשלים ומערבבים על חום בינוני עד התערובת רותחים ומתעבה. מערבבים בגושי האננס. להחזיר את החזיר למחבת ומבשלים עד התערובת חמה מבעבע.
מרכיבים שתצטרך
נתחי אננסנתחי אננס
1 כוס רוטב פיקנטה או סלסה1 כוס רוטב פיקנטה או סלסה
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
10
מגישים את תערובת החזיר על הכרוב.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)