קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות4
ציון בריאות39
מגזין

אננס-פיקנטה מוקפץ חזיר וכרוב

אננס-פיקנטה מוקפץ חזיר וכרוב
זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. . אם יש לכם קורנפלור, רוטב פיקנטה, חומץ אורז, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשורש זנגביל טרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות ג'ינג'ר שקדים ללא קמח כקינוח. עם כפית ציון של 97% המנה הזו מעולה. נסו חזיר מטוגן חריף עם כרוב, חזיר מטוגן בסגנון הוואי עם כרוב מוקפץ, ו מערבבים חזיר מטוגן וכרוב עם רוטב שעועית שחורה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים את רוטב פיקנטה, חומץ, שורש זנגביל, מיץ אננס ו קורנפלור בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות חצאי ענבים ירוקים8 כוסות חצאי ענבים ירוקים
3/4 עד 1 כוס חלב 2%.3/4 עד 1 כוס חלב 2%.
שקדים שלמים, עם הקליפה וקלוייםשקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
חום 1 כף שמן במחבת 12 אינץ ' מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
מוסיפים את החזיר ומערבבים עד להשחמה טובה.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
4
הסר את החזיר מהמחבת.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
מחממים את השמן הנותר במחבת.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
מוסיפים את הכרוב ומערבבים עד רך-פריך.
מרכיבים שתצטרך
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)
7
מוסיפים את המים ומבשלים במשך 5 דקות, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
8
הסר את הכרוב מהמחבת ולשמור על חם.
מרכיבים שתצטרך
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
9
מוסיפים את תערובת רוטב פיקנטה למחבת. מבשלים ומערבבים על חום בינוני עד התערובת רותחים ומתעבה. מערבבים בגושי האננס. להחזיר את החזיר למחבת ומבשלים עד התערובת חמה מבעבע.
מרכיבים שתצטרך
נתחי אננסנתחי אננס
3/4 עד 1 כוס חלב 2%.3/4 עד 1 כוס חלב 2%.
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
10
מגישים את תערובת החזיר על הכרוב.
מרכיבים שתצטרך
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה