אנצ'ואייד עם צנוניות, שומר, סלרי וגזר
אנצ'ואייד עם צנוניות, שומר, סלרי וגזר הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני ומספק כ 20 מנות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 86 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 8 גרם שומן. לא הרבה אנשים אהבו את המתאבן הזה. אם יש לך צנוניות, שיני שום, גבעולי סלרי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 9 דקות. עם כפית ציון 63% המנה הזו מוצקה. נסו שומר מטוגן חריף, סלרי ושורש סלרי עם נקניק סיני, שורש סלרי קלוי וצנוניות, ו סלט ירוק עם שמן אגוז, סלרי וצנוניות (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להפוך את anchoade, במחבת מטגנים קטנה על אש נמוכה, לחמם את שמן זית 2/3 כוס.
מוסיפים את האנשובי ושום ומבשלים, מועכים את האנשובי עד שהם מתמוססים לתוך השמן כדי להפוך את הדבק, על 3 דקות. בהדרגה מערבבים מספיק של השמן שנותר לתת את הרוטב עקביות של ויניגרט עבה. לחלופין, מחית את השום ואת האנשובי יחד במרגמה עם עלי או תהליך במעבד מזון מיני כדי להפוך את הדבק, ולאחר מכן לאט להוסיף את שמן הזית כדי להשיג את העקביות הנכונה.
מעבירים לקערה קטנה.מסדרים את הצנון, שומר, סלרי וגזר בקערת הגשה או על מגש.
מגיש 8.תשר: להציע כמה באגטים פריך או כמה מקלות לחם יחד עם הירקות.