אנצ'ילדות הבשר של הת' ר
זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. . עם כפית ציון של 38% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: בשר בקר איטלקי של הת ' ר, אנצ'ילדות בשר, ו Enchiladas בשר Olã©.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). תרסיס עמוק 12x6 אינץ ' מחבת מלון או תבשיל קדרה עם ספריי בישול.
מערבבים אבקת שום, פלפל שחור, פלפל קאיין, כמון, מיורן ואורגנו יחד בקערה קטנה.
מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה ומערבבים בקר טחון. מבשלים ומערבבים עד שהבשר מתפורר וכבר לא ורוד, כ -10 דקות.
לנקז ולהשליך כל גריז עודף.
מוסיפים שעועית שחורה, מים ותיבול טאקו; מבשלים ומערבבים תערובת עד שרוב הנוזל מתאדה, 5 עד 10 דקות.
מחממים חמאה במחבת נפרדת על חום בינוני; מבשלים ומערבבים בצל ירוק בחמאה המותכת עד שהתרככה, כ -5 דקות.
מערבבים קרם של מרק פטריות, שמנת חמוצה, פלפלים ירוקים צ ' ילה, תערובת אבקת שום לתוך בצל ירוק; להפחית את החום נמוך ומבשלים עד התערובת מחומם דרך, 2 עד 3 דקות.
הסר תערובת מרק 3/4 כוס ומערבבים לתערובת בשר טחון; מקפלים ב 1/2 כוס צ 'דר-גבינת מונטריי ג' ק עד משולב היטב.
מערבבים חלב לתערובת המרק הנותרת עד שהרוטב חלק; מסירים מהחום.
כפית על תערובת 1/2 כוס בשר טחון לתוך כל טורטייה.
מגלגלים כל טורטייה סביב מילוי ומניחים את צד התפר למטה למחבת מוכנה.
יוצקים רוטב על אנצ ' ילדות, מתפשטים למעיל לחלוטין.
מפזרים 1/2 כוס צ 'דר-גבינת מונטריי ג' ק על אנצ ' ילדות.
אופים בתנור שחומם מראש עד גבינה מותכת וקצוות של התבשיל משחימים, 30 עד 35 דקות.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. כרם פינו נואר של אלכסנה ריבאנה עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 42 דולר לבקבוק.
![כרם פינו נואר אלכסנה רבאנה]()
כרם פינו נואר אלכסנה רבאנה
# 17 Vine Spectator Top 100 של 2013את 2010 כרם רבאנה פינו נואר הוא מצג מצוין הן של הבציר והן של אתר הכרם רבאנה.2010 הייתה עונת גידול מאתגרת, אך עם ייצור יין קפדני ומיומן קפדני, התערובת שלנו של שמונה שיבוטי differentPinot noir יצרה אינטנסיבי, מורכב ו balancedwine. ניחוחות בהירים, קדימה של דובדבן שחור, צמחים מיובשיםתווים פלורליים מורמים על ידי דבשה ופריחה אניס. טעמי שרי מסיבלבלאק דקדנטיים ומשתלבים היטב עם תבלינים, קולה וגווני קקאו. המרקם שופע ועשיר, גימור עםטאנינים רכים סביב המספקים מבנה מושלם עבור cellaring.