אנצ'ילדות עם תירס וגבינה.
מתכון תירס ואנצ'ילדות גבינה יכול לספק הכמיהה המקסיקנית שלך בערך 41 דקות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. מנה אחת מכילה 458 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 24 גרם שומן. גשו לסופר וקנו טורטיות תירס, רוטב אנצ'ילדה, שיני שום, וכמה דברים אחרים כדי להפוך אותו היום. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. מתכונים דומים: Enchiladas שעועית & תירס, אנצ'ילדות עוף ותירס, ו שעועית שחורה ואנצ'ילדות תירס.
הוראות
מחממים תנור ל 177°. Stack טורטיות, לעטוף בנייר כסף ואופים עד מרכך, 8 עד 10 דקות.
בעוד טורטיות אפייה, שמן צלחת זכוכית 7-by-11-inch אפייה. כף חמה 1. שמן במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים בצל ירוק ושום, ומבשלים עד ריחני, על 1 דקה. מערבבים תירס וחלב ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד מעובה, 7 עד 10 דקות. מתבלים במלח.
הסר טורטיות מנייר כסף. שים בצד 1/2 כוס גבינה. כפית כף גדושה של תערובת תירס במרכז טורטייה.
מפזרים כף גדושה של גבינה.
מגלגלים את טורטילה ולהגדיר בצלחת, צד התפר למטה. חזור עם טורטיות שנותרו, חופפים אותם מעט.
יוצקים רוטב אנצ ' ילדה מעל טורטיות ומפזרים עם שמור 1/2 כוס גבינה.
אופים עד מבעבע, כ -20 דקות.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ הם בחירה מצוינת למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. אתה יכול לנסות דרגונאט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.8 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 45 דולר לבקבוק.
![דרגונאט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר]()
דרגונאט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר
2016 הייתה עוד אחת בשורת יינות נהדרים בסנטה ברברה. היה לנו עוד budbreak מוקדם, ו (בניגוד 2015) מזג אוויר מושלם במהלך סט, המאפשר יבול חזק, מאוזן. מאי, יוני ויולי היו חמים למדי והבשלה הייתה מהירה למדי; עם זאת, אוגוסט קריר לעונה האט את הגפנים במידה ניכרת. עבור היינן זה היה כמעט אידיאלי, כמו הענבים היו מסוגלים להשלים הבשלה לאט, ללא קוצים חום, ואת הענבים שמרו על חומציות מעולה. במהלך סדרה של בקרים מגניבים, בחרנו כל בלוק ליד בשלות מושלמת ואיזון. היינות נראים בעלי אופי פירות נהדר, חומציות טרייה ומבנה טאני ועומק מוצק.