אנצ'ילדות רוטב ירוק
אנצ'ילדות רוטב ירוק נטול גלוטן, ומספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה עד 32 גרם חלבון 23 גרם של שומן, וסך הכל 601 קלוריות. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. רק מעטים מאוד אהבו את המנה המקסיקנית הזאת. אם יש לך חצאי חזה עוף, גבינת מונטריי ג'ק, תירס, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב האורז הלבן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג אורז אפוי כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. מתכונים דומים: אנצ'ילדות רוטב ירוק, אנצ'ילדות עוף ברוטב ירוק, ו אנצ'ילדות שרימפס ברוטב ירוק.
הוראות
במחבת גדולה, אורז עם חמאה או מרגרינה.
מוסיפים מרק עוף ומבשלים על אש נמוכה במשך 15 עד 20 דקות, או עד שהאורז מבושל ומכרז.
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
קובייה 3/4 קילו של הגבינה; לגרוס את הגבינה 1/4 קילו הנותרים ולהניח בצד.
מערבבים עוף, 3/4 קילו גבינה מעוקרת, תירס, אורז מקורר ורוטב 1/4 כוס בקערה גדולה.
מערבבים יחד. טורטיות חמות במיקרוגל במשך 2 דקות ולהפיץ עוד רוטב כוס 1/4 בחלק התחתון של צלחת אפייה 9x13 אינץ'.
מניחים קצת מתערובת העוף על כל טורטייה ולהתגלגל.
מקום מלא טורטיות (רבים ככל שיתאימו) בתבנית האפייה.
מפזרים 1/4 פאונד גבינה מגורר העליון עם כל רוטב שנותר, לשפוך באופן שווה על כל. (להקפיא טורטיות שנותרו לאנצ ' ילדות רוטב ירוק בעתיד!)
אופים ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 30 דקות.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Alexana Revana הכרם פינו נואר. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 42 דולר.
![כרם פינו נואר אלכסנה רבאנה]()
כרם פינו נואר אלכסנה רבאנה
# 17 Vine Spectator Top 100 של 2013את 2010 כרם רבאנה פינו נואר הוא מצג מצוין הן של הבציר והן של אתר הכרם רבאנה.2010 הייתה עונת גידול מאתגרת, אך עם ייצור יין קפדני ומיומן קפדני, התערובת שלנו של שמונה שיבוטי differentPinot noir יצרה אינטנסיבי, מורכב ו balancedwine. ניחוחות בהירים, קדימה של דובדבן שחור, צמחים מיובשיםתווים פלורליים מורמים על ידי דבשה ופריחה אניס. טעמי שרי מסיבלבלאק דקדנטיים ומשתלבים היטב עם תבלינים, קולה וגווני קקאו. המרקם שופע ועשיר, גימור עםטאנינים רכים סביב המספקים מבנה מושלם עבור cellaring.