אנשובי במרינדה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל אנשובי במרינדה. מנה אחת מכילה 571 קלוריות, 58 גרם חלבון ו 28 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 6 שעות. גשו לסופר וקנו אנשובי, שמן זית כתית מעולה, יין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב היין הלבן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. נסו אנשובי במרינדה עם לחם וחמאה, אנשובי טרי במרינדה סלסה ורדה, ו חזיר במרינדה עם שזיפים ואנשובי (מתכונים דומים).
הוראות
לפצל את אנשובי עד באמצע, בטן אותם, ולהסיר את ראשיהם קוצים. יש לשטוף אותם לנקז אותם.
מורחים על ½ של פרוסות הבצל על החלק התחתון של זכוכית 9×13 או צלחת אפייה קרמיקה.
הניחו את האנשובי למעלה קרוב ככל האפשר לשכבה אחת.
שלב את חומץ כוס 1 ומיץ לימון לטפטף את התערובת על הדגים. למעלה עם כ ½ של פרוסות הבצל שנותרו.
שים את הבצלים הנותרים בקערה קטנה ויוצקים הנותרים כוס יין לבן ½ חומץ עליהם.
תן לדגים להשרות במקום קריר במשך 4-6 שעות. כאשר הבשר של אנשובי הלבין ו fireded למעלה (החומציות תבשל אותו) לנקז אותם ולהעביר אותם לקערה אחרת. מתבלים אותם קלות במלח ופלפל, מוסיפים שמן זית כתית מעולה לכיסוי, ומקשטים אותם עם הבצל הנותר והחומץ בקערה.
תן לדגים לנוח עוד כמה שעות במקרר, ותגיש אותם כאנטי פאסטו.