קושימומחה
מוכן ב6 שעות
מנות4
ציון בריאות45
מגזין

אנשובי במרינדה

אנשובי במרינדה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל אנשובי במרינדה. מנה אחת מכילה 571 קלוריות, 58 גרם חלבון ו 28 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 6 שעות. גשו לסופר וקנו אנשובי, שמן זית כתית מעולה, יין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב היין הלבן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. נסו אנשובי במרינדה עם לחם וחמאה, אנשובי טרי במרינדה סלסה ורדה, ו חזיר במרינדה עם שזיפים ואנשובי (מתכונים דומים).

הוראות

1
לפצל את אנשובי עד באמצע, בטן אותם, ולהסיר את ראשיהם קוצים. יש לשטוף אותם לנקז אותם.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבורParmigiano-Regiano מגורר, לעבור
2
מורחים על ½ של פרוסות הבצל על החלק התחתון של זכוכית 9×13 או צלחת אפייה קרמיקה.
מרכיבים שתצטרך
קילו פטל שחור (בערךקילו פטל שחור (בערך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
3
הניחו את האנשובי למעלה קרוב ככל האפשר לשכבה אחת.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבורParmigiano-Regiano מגורר, לעבור
4
שלב את חומץ כוס 1 ומיץ לימון לטפטף את התערובת על הדגים. למעלה עם כ ½ של פרוסות הבצל שנותרו.
מרכיבים שתצטרך
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
5
שים את הבצלים הנותרים בקערה קטנה ויוצקים הנותרים כוס יין לבן ½ חומץ עליהם.
מרכיבים שתצטרך
חומץ יין לבןחומץ יין לבן
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
6
תן לדגים להשרות במקום קריר במשך 4-6 שעות. כאשר הבשר של אנשובי הלבין ו fireded למעלה (החומציות תבשל אותו) לנקז אותם ולהעביר אותם לקערה אחרת. מתבלים אותם קלות במלח ופלפל, מוסיפים שמן זית כתית מעולה לכיסוי, ומקשטים אותם עם הבצל הנותר והחומץ בקערה.
מרכיבים שתצטרך
חופן פטרוזיליה שטוחה בנדיבות, פרוסה דקחופן פטרוזיליה שטוחה בנדיבות, פרוסה דק
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבורParmigiano-Regiano מגורר, לעבור
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
7
תן לדגים לנוח עוד כמה שעות במקרר, ותגיש אותם כאנטי פאסטו.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט