קושימומחה
מוכן ב6 שעות
מנות4
ציון בריאות45
מגזין

אנשובי במרינדה

אנשובי במרינדה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל אנשובי במרינדה. מנה אחת מכילה 571 קלוריות, 58 גרם חלבון ו 28 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 6 שעות. גשו לסופר וקנו אנשובי, שמן זית כתית מעולה, יין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב היין הלבן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. נסו אנשובי במרינדה עם לחם וחמאה, אנשובי טרי במרינדה סלסה ורדה, ו חזיר במרינדה עם שזיפים ואנשובי (מתכונים דומים).

הוראות

1
לפצל את אנשובי עד באמצע, בטן אותם, ולהסיר את ראשיהם קוצים. יש לשטוף אותם לנקז אותם.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבורParmigiano-Regiano מגורר, לעבור
2
מורחים על ½ של פרוסות הבצל על החלק התחתון של זכוכית 9×13 או צלחת אפייה קרמיקה.
מרכיבים שתצטרך
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
3
הניחו את האנשובי למעלה קרוב ככל האפשר לשכבה אחת.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבורParmigiano-Regiano מגורר, לעבור
4
שלב את חומץ כוס 1 ומיץ לימון לטפטף את התערובת על הדגים. למעלה עם כ ½ של פרוסות הבצל שנותרו.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
5
שים את הבצלים הנותרים בקערה קטנה ויוצקים הנותרים כוס יין לבן ½ חומץ עליהם.
מרכיבים שתצטרך
חומץ יין לבןחומץ יין לבן
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
תן לדגים להשרות במקום קריר במשך 4-6 שעות. כאשר הבשר של אנשובי הלבין ו fireded למעלה (החומציות תבשל אותו) לנקז אותם ולהעביר אותם לקערה אחרת. מתבלים אותם קלות במלח ופלפל, מוסיפים שמן זית כתית מעולה לכיסוי, ומקשטים אותם עם הבצל הנותר והחומץ בקערה.
מרכיבים שתצטרך
יוקוןיוקון
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבורParmigiano-Regiano מגורר, לעבור
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
7
תן לדגים לנוח עוד כמה שעות במקרר, ותגיש אותם כאנטי פאסטו.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט