אסיאגו-ארטישוק-התפשטות טורקיה
התפשטות אסיאגו-ארטישוק-טורקיה עשויה להיות רק התבלין שאתה מחפש. מתכון זה מספק 20 מנות. עם 147 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך תרנגול הודו, כדורי טוסט מלבה, שיני שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. וזה לא כל כך מדהים. נסו התפשטות Asiago Pesto, ממרח עוף Asiago, ו מטבל אסיאגו וארטישוק (מתכונים דומים).
הוראות
עם ריצת מעבד מזון, טיפת שום דרך מצנח מזון, ולעבד עד טחון.
מוסיפים את ההודו, הבצל הירוק ואת לבבות הארטישוק למעבד; תהליך עד בשילוב.
מערבבים מוצרלה, פרמזן, אסיאגו, גבינת שמנת, מיונז ופלפל בקערה גדולה.
מוסיפים תערובת טורקיה; מערבבים עד בשילוב. תערובת כפית לתוך תבשיל 1 ליטר רדוד מצופה ספריי בישול.
אופים ב 350 במשך 30 דקות או עד מבעבע העליון הוא זהב.
מגישים חם עם כדורי טוסט מלבה.