מבשלים את הספר: בשר סרטנים, תירס וסלט כמון בחניתות אנדיב
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל לבשל את הספר: בשר סרטנים, תירס וסלט כמון ב חניתות Endive. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, במנה זו יש: 74 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 5g של שומן למנה. והוא יספק כ 10 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך אנדיב בלגי, מיץ לימון, עשבי תיבול, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: לבשל את הספר: גרגיר הנחלים & סלט אנדיב מתולתל עם קרוטונים, לבשל את הספר: סלט תירס פיקנטי, ו לבשל את הספר: תירס בגריל וסלט קינואה.
הוראות
1
מערבבים הראשון 10 מרכיבים בקערה בינונית. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל. כיסוי וצינה לפחות 4 שעות ועד 1 יום.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
2
מסננים סלט ומקום 1 כף מעוגלת בקצה הבסיס של כל חנית אנדיב. סדר על מגשים ומגישים.
רכיכות עובדות ממש טוב עם שרדונה, Muscadet, ו ריזלינג. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. שרדונה Antica (Mountain Select) עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 29 דולר לבקבוק.