אספרגוס בגריל וסלט פטריות קלוי עם אגוזי פקאן קלויים, גבינה כחולה ויניגרט חרדל צ'ילה אדום
צריך ללא גלוטן, ללא חלב, שלם 30, ומנה עיקרית צמחונית? אספרגוס בגריל וסלט פטריות קלוי עם אגוזי פקאן קלויים, גבינה כחולה ויניגרט חרדל צ'ילי אדום יכולים להיות מתכון סופר לנסות. המתכון הזה מכסה 29% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכין 4 מנות עם 648 קלוריות, 18 גרם חלבון, ו 61 גרם שומן כל אחד. זה יהיה להיט שלך הרביעי ביולי אירוע. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 25 דקות. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. אם יש לכם פטריות, אגוזי פקאן, אספרגוס ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש בחומץ היין האדום תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם פאי דובדבנים כמו קינוח. עם כפית ציון 65%, המנה הזו מוצקה. נסו סלט אפרסק בגריל עם אגוזי פקאן קלויים, גבינה כחולה וסירופ בלסמי דבש, סלט עוף בגריל עם גבינה כחולה, אגוזי פקאן מסוכרים ויניגרט רימונים, ו אספרגוס קלוי עם גבינה כחולה ואגוזי מלך קלויים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים שמן זית במחבת מטגן גדולה על אש גבוהה.
מוסיפים פטריות ומבשלים עד להזהבה.
מוסיפים טימין ומתבלים במלח ופלפל. זורקים אספרגוס עם כמה כפות מהוויניגרט ומתבלים במלח ופלפל. מסדרים 1/4 מהפטריות במרכז כל צלחת. מסדרים אספרגוס סביב הפטריות.
מפזרים אגוזי פקאן וגבינה כחולה סביב קצה הצלחת.
להקציף יחד חרדל, אבקת אנצ ' ו, מלח וחומץ, להקציף לאט בשמן עד לתחליב. מתבלים במלח נוסף, לפי הטעם.