אספרגוס בגריל עם ביצה עלומה, Parmigiano וגלידת לימון
אספרגוס בגריל עם ביצה עלומה, Parmigiano וגלידת לימון עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה עד 19 גרם חלבון 32 גרם של שומן, וסך הכל 426 קלוריות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. אם יש לך גרידת לימון, ארוגולה בייבי, מלח כשר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. נסו סלט האביב של אספרגוס, רמפות, אפונה הצמד, אפונה, עם ביצה עלומה ויניגרט לימון, אספרגוס עם פירורי לחם וגרידת לימון, ו Gemelli עם אספרגוס, ריקוטה, ארוגולה, גרידת לימון (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים מחבת גריל או גריל לחום בינוני-גבוה.
מחזיק את קצה וגבעול של כל חנית אספרגוס, הצמד את האספרגוס שבו הוא יישבר באופן טבעי. זרוק את הקצוות. לזרוק את האספרגוס עם שמן ומלח לפי הטעם. גריל את האספרגוס עד חרוך מעט וגמיש על כל הצדדים, 2 עד 3 דקות עבור עיפרון או 5 עד 7 דקות עבור תקן.
הסר מגש ולהזמין בטמפרטורת החדר. גריל כל פרוסת לחם עד פריך מעט חרוך משני הצדדים. לשפשף כל חתיכת לחם במרץ עם שן שום גלם. שמור עם האספרגוס.
ממלאים קערה עם מי ברז קרים וקוביות קרח. זה יהיה אזור ההמתנה עבור הביצים לאחר שהם כבר עלומות. שמור את הקערה ליד התנור.
ממלאים סיר בינוני שני שליש מהדרך במים.
מוסיפים את החומץ הלבן ומביאים לרתיחה. להפחית את החום על המבער עד הבועות במים שככו. בעדינות לפצח ושחרר כל ביצה לתוך המים. מבשלים את הביצים במשך 3 עד 4 דקות. כאשר נעשה, הלבנים יהיה מבושל דרך החלמונים יהיה חם אבל עדיין נוזלי. באמצעות כפית מחוררת, להסיר את הביצים מן הסיר ומניחים בקערת מים קרים. שמור.
כדי להרכיב את הסלט: לזרוק את ארוגולה עם חצי מיץ לימון, טפטוף של שמן זית קמצוץ של מלח. בעדינות לזרוק את הסלט עד מצופה עם לימון ושמן זית.
הוסף עוד מיץ לימון ושמן במידת הצורך. תטעם את זה! הסלט צריך להיות לבוש וטעים אבל לא רטוב. מחלקים את ארוגולה בין 4 צלחות בודדות. מסדרים את האספרגוס על גבי ארוגולה על כל צלחת.
בזמן ההלבשה את הסלט, להביא את הסיר של ציד בלתי חוקי מים לרתיחה. בעדינות להחזיר את הביצים לסיר עד מחומם דרך, 1 עד 2 דקות. כאשר הביצים חמות, להסיר אותם מהמחבת עם כף מחורצת בעדינות כתמים על מגבת תה כדי להסיר כל עודף מים. מיד מניחים 1 ביצה על גבי האספרגוס על כל צלחת.
מפזרים כל אחד עם קצת מלח, Parmigiano וגרידת לימון.
טפטוף כל חתיכת לחם בגריל בנדיבות עם שמן זית לחתוך לשניים על ההטיה. השען את חצאי הטוסט כנגד כל ביצה.