אספרגוס ג'ינג'ר מצונן
אספרגוס ג'ינג'ר צונן נטול גלוטן, וטבעוני ומספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה סביב 3 גר' של חלבון, 18 גרם של שומן, וסך הכל 211 קלוריות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. אם יש לך אספרגוס, שן שום, זנגביל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. וזה לא כל כך מדהים. נסו מרק אספרגוס צונן, אספרגוס שומשום צונן, ו סלט אספרגוס צונן (מתכונים דומים).
הוראות
להביא חומץ וג ' ינג ' ר לרתיחה בסיר קטן; להרתיח 7 דקות או עד הנוזל מופחת בחצי.
הסר מהחום, ומערבבים בסוכר; להפריש.
הצמד את הקצוות הקשים של אספרגוס.
מניחים אספרגוס ומים כדי לכסות במחבת גדולה, ולהביא לרתיחה; להסיר מחום, ולנקז.
לצלול אספרגוס לתוך מי קרח כדי לעצור את תהליך הבישול; לנקז. סדר חניתות אספרגוס על מגש הגשה.
מערבבים יחד שום הבא 4 מרכיבים.
טפטוף מעל אספרגוס; כיסוי וצינה 30 דקות.
טפטוף תערובת חומץ על אספרגוס; לכסות 1 שעה צמרמורת.