אספרגוס עגבניות Panzanella עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את אוסף מנות ראשונות שלך. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 269 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 15 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 3 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו אספרגוס, מלח כשר, כדורי מוצרלה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 10 דקות. . וזה די טוב. מתכונים דומים: Panzanella אספרגוס, Panzanella אספרגוס בגריל, ו אספרגוס וארוגולה פאנצנלה.
הוראות
1
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
לזרוק לחם, 1/4 כוס שמן זית, ושום בקערה עד מצופה. מתבלים במלח ופלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
שמן זית
שום
לחם
ציוד שתשתמש בו
קערה
3
העברת תערובת לתבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
4
אופים בתנור שחומם מראש עד קלוי, כ 15 דקות, ערבוב ומהפך קוביות לחם על באמצע. אפשר ללחם להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
קוביות לחם
לחם
ציוד שתשתמש בו
תנור
5
למלא קערה גדולה עם מים קרים; להפריש. להביא סיר של מים מומלחים לרתיחה; אספרגוס לבשל במים רותחים עד ירוק בהיר ופשוט רך, 2 עד 3 דקות.