אספרגוס ופריטטה פורל מעושן
אספרגוס ופריטטה פורל מעושן עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, במנה זו יש: 170 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 9g של שומן למנה. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו חלב, פלפל, חלבונים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. מתכונים דומים: פורל מעושן וסלט אספרגוס, פורל מעושן, חזרת & אספרגוס vol-au-vent מילוי, ו אספרגוס, אפונה וגודה מעושנת אספרגוס, אפונה וגודה פריטטה מעושנת.
הוראות
לבשל אספרגוס בסיר גדול של מים רותחים 2 דקות.
ניקוז ולצלול אספרגוס לתוך מי קרח; לנקז יבש לטפוח.
מערבבים חלב ואת 4 המרכיבים הבאים (דרך חלבונים ביצה) בקערה בינונית, ערבוב עם מקצף. מערבבים באספרגוס, 2 כפות גבינה, שמיר וטרוטה.
לחמם מחבת 10 אינץ ' ovenproof מעל חום בינוני. מחבת עם ספריי בישול.
מוסיפים שמן ובצל למחבת; לבשל 1 דקה, ערבוב מדי פעם.
יוצקים תערובת ביצה למחבת; מערבבים פעם אחת. מבשלים בלי לערבב במשך 2 דקות או עד הקצוות מתחילים להגדיר.
אופים ב 450 במשך 8 דקות או עד ביצים רק להגדיר.
הסר מהתנור; מפזרים באופן שווה עם הנותרים 2 כפות גבינה.
מטלית פריטטה 2 דקות או עד השחמה קלה.
הסר מהתנור; תן לעמוד 5 דקות.