קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות20
ציון בריאות1
מגזין

אספרגוס, לימון ומרק שמיר

אספרגוס, לימון ומרק שמיר
אספרגוס, לימון ומרק שמיר דורש בסביבה 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. יש מרק זה 51 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 3g של שומן למנה. והוא יספק כ 20 מנות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. אם יש לכם פסטה אורזו, חמאה, סלרי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו אספרגוס קלוי עם לימון ושמיר, אורזו האביב עם אספרגוס, לימון ושמיר, ו מרק אספרגוס עם שמן שמיר (מתכונים דומים).

הוראות

1
הצמד את ולהשליך קצוות קשים של אספרגוס; להסיר קשקשים עם מקלף ירקות, אם תרצה בכך.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
ציוד שתשתמש בו
קולףקולף
2
חותכים אספרגוס לחתיכות 1 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
3
הסר שורש, עלים חיצוניים קשים, וחולצות כרישה, משאיר 2 סנטימטרים של עלים כהים. דק קוצצים כרישה; לשטוף היטב, ולנקז.
מרכיבים שתצטרך
עלי טרגון קצוצים טריים, לקישוטעלי טרגון קצוצים טריים, לקישוט
4
ממיסים חמאה בתנור הולנדי גדול על חום בינוני; מוסיפים כרישה, סלרי ובצל; מטגנים 4 עד 5 דקות או עד למכרז. מערבבים במרק, ומביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. כיסוי, להפחית את החום נמוך, ומבשלים 10 דקות. מערבבים באספרגוס ואורזו. מכסים ומבשלים 10 דקות או עד ירקות אורזו רכים.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
עלי טרגון קצוצים טריים, לקישוטעלי טרגון קצוצים טריים, לקישוט
2 כפות שמן זית כתית מעולה, ועוד לציפוי2 כפות שמן זית כתית מעולה, ועוד לציפוי
ציוד שתשתמש בו
עלי פטרוזיליה טריים קרועיםעלי פטרוזיליה טריים קרועים
5
מקציפים חלמונים עד מעובה וחיוורת. בהדרגה מערבבים על 2 כוסות תערובת מרק חם לתוך חלמונים; להוסיף תערובת חלמון שנותר תערובת מרק חם, ערבוב כל הזמן 2 עד 3 דקות או עד מעובה. מערבבים במיץ לימון, שמיר ומלח, ומגישים מיד, או אם תרצה, לכסות ולקרר.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
ענפי שמיר טריים שנקטפוענפי שמיר טריים שנקטפו
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
גבינת צ'דר מגוררת ובצל ירוק פרוס, אופציונליגבינת צ'דר מגוררת ובצל ירוק פרוס, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן