אספרגוס, לימון ומרק שמיר דורש בסביבה 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. יש מרק זה 51 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 3g של שומן למנה. והוא יספק כ 20 מנות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. אם יש לכם פסטה אורזו, חמאה, סלרי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו אספרגוס קלוי עם לימון ושמיר, אורזו האביב עם אספרגוס, לימון ושמיר, ו מרק אספרגוס עם שמן שמיר (מתכונים דומים).
הוראות
1
הצמד את ולהשליך קצוות קשים של אספרגוס; להסיר קשקשים עם מקלף ירקות, אם תרצה בכך.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
תפוחי אדמה יוקון או לבנים, חצויים
ציוד שתשתמש בו
קולף
2
חותכים אספרגוס לחתיכות 1 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
ממיסים חמאה בתנור הולנדי גדול על חום בינוני; מוסיפים כרישה, סלרי ובצל; מטגנים 4 עד 5 דקות או עד למכרז. מערבבים במרק, ומביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. כיסוי, להפחית את החום נמוך, ומבשלים 10 דקות. מערבבים באספרגוס ואורזו. מכסים ומבשלים 10 דקות או עד ירקות אורזו רכים.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה יוקון או לבנים, חצויים
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
1/3 פאונד פרוס דק (אך לא מגולח) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
מקציפים חלמונים עד מעובה וחיוורת. בהדרגה מערבבים על 2 כוסות תערובת מרק חם לתוך חלמונים; להוסיף תערובת חלמון שנותר תערובת מרק חם, ערבוב כל הזמן 2 עד 3 דקות או עד מעובה. מערבבים במיץ לימון, שמיר ומלח, ומגישים מיד, או אם תרצה, לכסות ולקרר.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
ענפי שמיר טריים שנקטפו
(או או רגיל)
מרק דלעת קרמי מקרטון
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות