קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות20
ציון בריאות1
מגזין

אספרגוס, לימון ומרק שמיר

אספרגוס, לימון ומרק שמיר
אספרגוס, לימון ומרק שמיר דורש בסביבה 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. יש מרק זה 51 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 3g של שומן למנה. והוא יספק כ 20 מנות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. אם יש לכם פסטה אורזו, חמאה, סלרי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו אספרגוס קלוי עם לימון ושמיר, אורזו האביב עם אספרגוס, לימון ושמיר, ו מרק אספרגוס עם שמן שמיר (מתכונים דומים).

הוראות

1
הצמד את ולהשליך קצוות קשים של אספרגוס; להסיר קשקשים עם מקלף ירקות, אם תרצה בכך.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
תפוחי אדמה יוקון או לבנים, חצוייםתפוחי אדמה יוקון או לבנים, חצויים
ציוד שתשתמש בו
קולףקולף
2
חותכים אספרגוס לחתיכות 1 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
3
הסר שורש, עלים חיצוניים קשים, וחולצות כרישה, משאיר 2 סנטימטרים של עלים כהים. דק קוצצים כרישה; לשטוף היטב, ולנקז.
מרכיבים שתצטרך
עלי טרגון קצוצים טריים, לקישוטעלי טרגון קצוצים טריים, לקישוט
4
ממיסים חמאה בתנור הולנדי גדול על חום בינוני; מוסיפים כרישה, סלרי ובצל; מטגנים 4 עד 5 דקות או עד למכרז. מערבבים במרק, ומביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. כיסוי, להפחית את החום נמוך, ומבשלים 10 דקות. מערבבים באספרגוס ואורזו. מכסים ומבשלים 10 דקות או עד ירקות אורזו רכים.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה יוקון או לבנים, חצוייםתפוחי אדמה יוקון או לבנים, חצויים
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
1/3 פאונד פרוס דק (אך לא מגולח) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה1/3 פאונד פרוס דק (אך לא מגולח) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
עלי טרגון קצוצים טריים, לקישוטעלי טרגון קצוצים טריים, לקישוט
2 כפות שמן זית כתית מעולה, ועוד לציפוי2 כפות שמן זית כתית מעולה, ועוד לציפוי
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
5
מקציפים חלמונים עד מעובה וחיוורת. בהדרגה מערבבים על 2 כוסות תערובת מרק חם לתוך חלמונים; להוסיף תערובת חלמון שנותר תערובת מרק חם, ערבוב כל הזמן 2 עד 3 דקות או עד מעובה. מערבבים במיץ לימון, שמיר ומלח, ומגישים מיד, או אם תרצה, לכסות ולקרר.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
ענפי שמיר טריים שנקטפוענפי שמיר טריים שנקטפו
(או או רגיל)(או או רגיל)
מרק דלעת קרמי מקרטוןמרק דלעת קרמי מקרטון
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות