אספרגוס מוקפץ
אספרגוס מוקפץ עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון מנות ראשונות שלך. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ומתכון צמחוני יש 50 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 2g של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו סוכר, שמן בוטנים, מרק עוף ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. וזה די טוב. נסו בקר וכרוב מערבבים ומטגנים, בקר וברוקולי מוקפץ, ו סטייק שומשום מערבבים ומטגנים (מתכונים דומים).
הוראות
הצמד את הקצוות הקשים של אספרגוס; להסיר קשקשים מגבעולים עם מקלף ירקות,אם תרצה. חתוך באלכסון לחתיכות 2 אינץ'.
מעיל מחבת nonstick עם ספריי בישול; להוסיף שמן, ולמקם מעל חום בינוני גבוה עד חם.
להוסיף אספרגוס; לבשל 2 דקות, ערבוב כל הזמן.
מוסיפים 1/4 מרק כוס; מכסים ומבשלים 4 דקות או עד אספרגוס הוא פריך במכרז.
שלב הנותרים 1/4 מרק כוס, קורנפלור, סוכר, רוטב סויה; מערבבים עד חלקה.
הוסף תערובת אספרגוס, ערבוב כל הזמן. מביאים לרתיחה; להרתיח 1 דקה, ערבוב כל הזמן.
שים לב: שים לב כי רטבים אסיאתיים רבים ותבלינים הם גבוהים נתרן. אם אתה מנסה לשלוט נתרן בתזונה שלך, להשתמש ברוטב סויה דל נתרן במקום הגרסה הרגילה להשמיט מרכיבים אחרים נתרן גבוה כגון מלח מונוסודיום גלוטמט (MSG).