אספרגוס מוקפץ
צריכים תוספת צמחונית ללא גלוטן, ללא חלב ולקטו אובו ? אספרגוס מוקפץ יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. מתאים ל-2 מנות. חלק אחד של המנה הזו מכיל בערך 4 גרם חלבון , 7 גרם שומן ובסך הכל 113 קלוריות . גשו לסופר וקנו שום, פטריות, גזר ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 20 דקות . עם ציון של 48% , המנה הזו טובה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם אספרגוס מוקפץ עם רוטב שעועית שחורה , טיגון קרלה / טיגון מריר וטיגון שרימפס אסיאתי .
הוראות
בקערה קטנה, מקציפים את עמילן התירס, הסוכר, המרק, רוטב הסויה והג'ינג'ר עד שהם מתערבבים; לְהַפְרִישׁ.
במחבת קטנה או בווק מטגנים בשמן את האספרגוס, הפטריות, הגזר והשום עד שהם רכים. מערבבים את תערובת התירס ומוסיפים למחבת. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים במשך 2 דקות או עד שמסמיך.