אספרגוס מוקפץ עם צ'וריסו, ביצים מטוגנות ואליולי פפריקה מעושן
אספרגוס מוקפץ עם צ'וריסו, ביצים מטוגנות, אליולי פפריקן מעושן נטול גלוטן,, חלב חינם, וכל 30 מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 26 גרם חלבון 98 גרם של שומן, וסך הכל 1015 קלוריות. והוא יספק כ 2 מנות. גשו לסופר וקנו אספרגוס, פפריקה קלה, צ'וריסו יבש נרפא, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. אנשים רבים הכינו את המתכון הזה, ו-142 היו אומרים שזה פגע במקום. נסו ביצים ממולאות עם צ'וריסו פריך, שמן צ' וריסו ופפריקה מעושנת, מרק עדשים לבן עם צ'וריסו וקרם פפריקה-soupe aux lentilles בלונדיניות avec chorizo et crème au paprika, ו מרק גרבנזו עם צ'וריסו ופפריקה מעושנת (מתכונים דומים).
הוראות
עבור אליולי פפריקה מעושן :( ראה הערה לעיל)
מערבבים ביצה, חרדל, מיץ לימון, שום, ופפריקה מעושנת בתחתית כוס שרק מתאים לראש של בלנדר יד. בזהירות לשפוך שמן קנולה.
מניחים את הראש של בלנדר בתחתית צנצנת. התחל בלנדר לאט למשוך אותו דרך התערובת. תחליב עבה וקרם צריך להיווצר.
לטאטא כל הזמן, לטפטף לאט בשמן זית. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מחממים שמן זית וצ ' וריסו בברזל יצוק גדול או במחבת לא מקל על חום בינוני. לבשל, ערבוב, עד צ ' וריסו הוא פריך, על 3 דקות.
להעביר צ ' וריסו ו שניתנו שומן לקערה קטנה. להחזיר 2 כפיות שומן למחבת ולחמם מעל בינוני גבוה עד מנצנץ.
מוסיפים אספרגוס ומבשלים, ערבוב והשלכה, עד ירוק בהיר, על 1 דקה.
מוסיפים שום וממשיכים לבשל עד אספרגוס הוא רך ושום הוא ריחני, על 45 שניות. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל, מוסיפים חומץ וזורקים למעיל.
להעביר אספרגוס צלחות הגשה.
להוסיף שומן chorizo הנותרים למחבת (צריך להיות על 2 כפות) וחום על חום גבוה עד מנצנץ.
מוסיפים ביצים, מתבלים במלח ובפלפל, ומבשלים, מפזרים את השומן החם על גבי הביצים כך שהן שוקעות במהירות. המשך לבשל עד הלבנים הם בקושי להגדיר ו frizzled סביב הקצוות, אבל חלמון הוא עדיין נוזל. אספרגוס למעלה עם ביצים מטוגנות, חתיכות צ 'וריסו, ושומן צ' וריסו.
מגישים עם אליולי פפריקה מעושן.