אספרגוס מוקפץ, שקדים קלויים וגבינת מנצ'גו
אם יש לך אספרגוס ספירס, מיץ לימון, גבינת מנצ'גו באיכות הטובה ביותר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. עם כפית ציון של 50% המנה הזאת די טובה. נסו סלט אספרגוס מגולח עם מנצ'גו ושקדים, שעועית ירוקה מוקפצת עם שקדים קלויים, ו סלמון צרוב עם פסטו, פלפלים מוקפצים ושקדים קלויים (מתכונים דומים).
הוראות
להביא מחבת של מים מומלחים לרתיחה ולצלול באספרגוס. מבשלים 2-3 דקות, לנקז, ואז להשאיר אותם לשבת במקום חם.
לאחר מכן, לשים את החמאה למחבת קרה עם השקדים. בזהירות לחמם אותו, צופה כי החמאה לא מקבל כהה מדי. כאשר הוא רק הופך חום זהוב ומתחיל קצף, להסיר מן החום לשפוך את מיץ הלימון כדי לעצור את הבישול.
מסדרים את האספרגוס על גבי 6 צלחות וכפית מעל חלק חמאה ושקדים חומים. תגלח את הגבינה עם מקלף, תתפזר ותגיש.