אספרגוס פריטטה עם שמנת חמוצה חזרת
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל אספרגוס פריטטה עם חזרת שמנת חמוצה. מתכון זה נטול גלוטן וצמחוני מספק מנה 6 . מנה אחת מכילה 235 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 18 גרם שומן. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם גבינת צ'דר חדה, שמנת, חזרת, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב אגוז מוסקט אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מוסקט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. נסו חזרת-רוטב שמנת חמוצה, רוטב חזרת שמנת חמוצה, ו שמנת חמוצה-פירה חזרת (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 204° ומסדרים מתלה באמצע.
מחממים את השמן במחבת אל-מקל גדולה ובטוחה לתנור על אש בינונית עד שהיא מנצנצת.
מוסיפים את הבצל, מתבלים במלח ופלפל, ומבשלים, מערבבים מדי פעם, עד שמתרככים ומשחימים קלות, כ -5 דקות.
מוסיפים את האספרגוס, מתבלים במלח ופלפל ומבשלים, מערבבים מדי פעם, עד שהאספרגוס פריך, כ-5 עד 6 דקות יותר.בינתיים להקציף את הביצים, חלב, גבינה, חזרת, פטרוזיליה, מלח ופלפל נמדדים, ואגוז מוסקט בקערה גדולה עד בשילוב שווה.לכבות את החום, לשפוך את תערובת הביצים לתוך המחבת עם תערובת אספרגוס, מערבבים עם מרית גומי כדי לשלב, ולהפיץ את האספרגוס לתוך שכבה אפילו.
מעבירים את המחבת לתנור ואופים עד שפריטטה מתנפחת וממוקמת במרכז, כ-10 עד 12 דקות.
הסר את המחבת מתלה חוט ולתת לו להתקרר מעט, על 5 דקות.שחרר את הקצוות של פריטטה עם מרית גומי ולהחליק אותו על קרש חיתוך. פורסים אותו טריזים ומגישים מיד, עובר את השמנת חמוץ חזרת ועירית בצד.