תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל אספרגוס פריטטה עם חזרת שמנת חמוצה. מתכון זה נטול גלוטן וצמחוני מספק מנה 6 . מנה אחת מכילה 235 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 18 גרם שומן. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם גבינת צ'דר חדה, שמנת, חזרת, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב אגוז מוסקט אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מוסקט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. נסו חזרת-רוטב שמנת חמוצה, רוטב חזרת שמנת חמוצה, ו שמנת חמוצה-פירה חזרת (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את התנור ל 204° ומסדרים מתלה באמצע.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד
2
מחממים את השמן במחבת אל-מקל גדולה ובטוחה לתנור על אש בינונית עד שהיא מנצנצת.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
סוכריות מצופות שוקולד
3
מוסיפים את הבצל, מתבלים במלח ופלפל, ומבשלים, מערבבים מדי פעם, עד שמתרככים ומשחימים קלות, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
טורטיות קמח טריות, להגשה
4
מוסיפים את האספרגוס, מתבלים במלח ופלפל ומבשלים, מערבבים מדי פעם, עד שהאספרגוס פריך, כ-5 עד 6 דקות יותר.בינתיים להקציף את הביצים, חלב, גבינה, חזרת, פטרוזיליה, מלח ופלפל נמדדים, ואגוז מוסקט בקערה גדולה עד בשילוב שווה.לכבות את החום, לשפוך את תערובת הביצים לתוך המחבת עם תערובת אספרגוס, מערבבים עם מרית גומי כדי לשלב, ולהפיץ את האספרגוס לתוך שכבה אפילו.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
זיתי קוקטייל ממולאים בפימיינטו
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
1/4 כוס שומן חזיר
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
20 עד 25 עלי תרד שלמים
כמו למשל M&M's
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
מעבירים את המחבת לתנור ואופים עד שפריטטה מתנפחת וממוקמת במרכז, כ-10 עד 12 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד
שרימפס מוקפץ, קלוף
6
הסר את המחבת מתלה חוט ולתת לו להתקרר מעט, על 5 דקות.שחרר את הקצוות של פריטטה עם מרית גומי ולהחליק אותו על קרש חיתוך. פורסים אותו טריזים ומגישים מיד, עובר את השמנת חמוץ חזרת ועירית בצד.