קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות10
מגזין

אספרגוס-פריטטה תפוחי אדמה

אספרגוס-פריטטה תפוחי אדמה
אספרגוס תפוחי אדמה פריטטה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה עד 14 גרם חלבון 25 גרם של שומן, וסך הכל 336 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. אם יש לך שמן זית, מלח, תפוחי אדמה חדשים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: חביתת אספרגוס ותפוחי אדמה, אספרגוס ופריטטה תפוחי אדמה, ו אספרגוס ופריטטה תפוחי אדמה.

הוראות

1
קיטור תפוחי אדמה עד בקושי מכרז, על 5 דקות; להפריש. קיטור האספרגוס עד ירוק בהיר אבל עדיין פריך, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
2
במחבת nonstick 10-12 אינץ', חום 1/2 כפות שמן על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
מוסיפים את תפוחי האדמה ומטוגנים עד להשחמה פריך, על 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
4
מוסיפים את האספרגוס והבצל, מתבלים במלח ופלפל ומבשלים עד למכרז, כ -3 דקות; מעבירים לצלחת.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
5
למחוק את המחבת, להגדיר אותו על חום מתון ולהוסיף 1 כף השמן. הכה את הביצים עם קרם כבד עד חלקה. מערבבים את הירקות ושופכים את התערובת למחבת. להפחית את החום נמוך לבשל עד הקצוות רק להתחיל להגדיר. הרם את הצדדים של פריטטה עם מרית גומי, הטיית המחבת כדי לאפשר את הביצים לא מבושלות לחלחל מתחת. המשך בישול עד התחתון מוגדר העליון הוא בקושי נוזל, על 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
6
הגדר צלחת שטוחה גדולה על המחבת ולהפוך את הפריטטה על הצלחת.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
מוסיף את השמן 1/2 כף הנותרים למחבת ולהחליק את הפריטטה בחזרה. לבשל עד התחתון הוא זהב, על 3 דקות. החלק את פריטטה על צלחת גדולה לחתוך טריזים.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.
9
מגישים עם: סלט לבוש היטב ולחם פריך.
מרכיבים שתצטרך
כף. שמן זית יווני מיובאכף. שמן זית יווני מיובא