אספרסו קאפקייקס
תמיד כיף שיש עוד מתכון של אמריקאים, אז תנו הזדמנות ל עוגות אספרסו. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 24 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 5 גר' של חלבון, 17 גרם של שומן, וסך הכל 348 קלוריות. זה מובא לך על ידי BettyCrocker.com. מן ההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה ו -45 דקות. אם יש לכם אבקת קפה אספרסו מיידית, פולי אספרסו מצופים שוקולד, ציפוי שוקולד חלב בטי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון של 16% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: אספרסו קאפקייקס, קאפקייקס אספרסו שוקולד, ו קאפקייקס אספרסו שוקולד.
הוראות
מחממים תנור ל-350F (325f למחבתות כהות או לא דביקות).
מניחים כוס אפייה נייר בכל אחד 24 כוסות מאפין בגודל רגיל.
הפוך את הבלילה על הקופסה; בעדינות לערבב 1 כף אבקת אספרסו רק עד מעורבב. מחלקים את הבלילה באופן שווה בין כוסות מאפין.
אופים וקריר כמו בימוי על תיבת עבור עוגות.
בקערה בינונית, מקציפים גבינת מסקרפונה, חלב, 2 כפיות אבקת אספרסו ואבקת הסוכר עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית עד חלקה. תערובת כפית לתוך שקית לקשט מצויד 1/4 אינץ' (#
כדי למלא כל קאפקייק, הכנס את קצה התיק למרכז של קאפקייק מקורר; בעדינות לסחוט את התיק עד cupcake מתרחב מעט אבל לא התפוצץ (כל קאפקייק צריך להיות מלא על 1 כף מילוי).
מערבבים 1 כפית אבקת אספרסו לתוך הציפוי. תערובת זיגוג כפית לתוך שקית לקשט מצויד 3/4 אינץ ' (#82
טיפ כוכב. צנרת מעל צמרות של קאפקייקס.
מקשטים עם פולי אספרסו. חנות מכוסה במקרר.