אפונה Consommé עם מנטה נטול גלוטן, וללא לקטוז מנה צדדית. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 14 גרם חלבון 11 גרם של שומן, וסך הכל 305 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 25 דקות. גשו לסופר וקנו מים, שמן זית, מיץ לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: סלט אפונה קר, סוכר Snap Pean ואטריות Soba גזר, ו מרק אורז.
הוראות
1
בחתיכת 12 אינץ ' של גזה, לעטוף את תרמילי אפונה או אפונה שלג עם שום, שאלוט ו 1 כף עלי נענע לתוך צרור שטוח; לקשור עם חוט מטבח. בסיר גדול, לכסות את הצרור עם המים ולהביא לרתיחה. מכסים ומבשלים על אש נמוכה מאוד במשך 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
2
מסננים את הקונסומה לתוך קערה, לחיצה על הצרור. החזר את הקונסומה לסיר.
3
מוסיפים את האפונה, חומץ ומיץ לימון ומתבלים במלח. מכסים ומחממים בעדינות. מצקת את הקונסומה לתוך קערות טפטוף עם שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
4
מקשטים עם האגוזים, שוקולד לבן, יורה אפונה ואת עלי המנטה הנותרים; לשרת.