אפונה ותפוחי אדמה עם עלי דפנה ופלפל שחור
אפונה ותפוחי אדמה עם עלי דפנה ופלפל שחור עשויים להיות רק תוספת שאתה מחפש. מתאים ל-8 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, מתכון צמחוני יש 176 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 8 גרם של שומן למנה. אם יש לך עלי מפרץ ים תיכוניים, פלפל, תפוחי אדמה דקים עור, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו שרימפס עם פלפל שחור ואפונה שחורה, פסטה עם אפונה הצמד, שום, גרידת לימון, ופלפל שחור (טבעוני), ו אפונה שחורה עם Escarole, תפוחי אדמה, נקניק טורקיה (מתכונים דומים).
הוראות
שים תפוחי אדמה בסיר כבד גדול עם עלי דפנה, מלח לפי הטעם, ומספיק מים בקושי לכסות. מביאים לרתיחה, מכוסה. להפחית חום ומבשלים תפוחי אדמה עד רק במכרז, 10 עד 15 דקות.
מסננים את כל אבל 1/4 כוס מים מתפוחי אדמה.
מוסיפים אפונה (לשטוף עם מים קרים אם קפוא) ומלח לפי הטעם. מבשלים מעל חום בינוני עד אפונה הם רק רך וחימם דרך, על 7 דקות עבור אפונה טרייה ו 5 עבור קפוא.
ניקוז. מוסיפים חצי חמאה וטוחנים בפלפל.
מגישים חם, מעוטר בחמאה שנותרה.
הפוך קדימה: עבור תפוחי אדמה, כמה שעות (לשמור אותם בסיר להטות את רוב המים).
* עלי מפרץ הים התיכון, הסוג המסורתי המשמש לבישול, יש צורה אליפטית וטעם מתון יותר מעלי מפרץ קליפורניה, שהם ארוכים ומחודדים ויש להם טעם חריף.