קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות8
ציון בריאות86
מגזין

אפונה מפוצלת ומרק חזיר II

אפונה מפוצלת ומרק חזיר II
צריך ללא גלוטן, חלב חינם, ומנה עיקרית ראשונית? שעועית מפוצלת ומרק חזיר II יכול להיות מתכון עצום לנסות. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 210 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 1g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך פלפל, אפונה, עצם חזיר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה מושלם עבור סתיו. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מדהים של 91%. נסו מרק לאביב: מרק אפונה פשוט וקל, מרק אפונה מפוצל, ו מרק אפונה-פיפי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את עצם החזיר בסיר גדול מעל חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
עצם חזירעצם חזיר
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
מוסיפים מים לכיסוי, מביאים לרתיחה, מפחיתים את החום לנמוך ונותנים להרתיח בן לילה. אפשר לקרר ולנקות את המניה, להשליך את העצם, עודף שומן, וכל סחוס. להחזיר כל בשר חזיר טוב לסיר ולהחזיר לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
3
מוסיפים את הבצל, שום ופלפל שחור טחון ומאפשרים להתבשל במשך 1 שעה. ואז לשפוך את האפונה פיצול ואת הגזר ולאפשר להתבשל לפחות 1 יותר שעה כדי לאפשר את האפונה להישבר. מערבבים יחד היטב ומתבלים לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא
אפונה מפוצלתאפונה מפוצלת
קוט דו רון או יין אדום יבש אחרקוט דו רון או יין אדום יבש אחר
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים