אפונה עם חסה
אפונה עם חסה היא צמחוני ומספק כ 6 מנות. מנה אחת מכילה 315 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 8 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. רק מעטים מאוד אהבו את המנה הזו. אם יש לך כל המטרה קמח, סוכר, חמאה חסה, ועוד כמה מרכיבים על היד, אתה יכול לעשות את זה. נסו חסה ואפונה, אפונה בחמאה עם חסה, ו דגים עם אפונה וחסה (מתכונים דומים).
הוראות
שלב 1 ניתן להשלים מספר שעות קדימה. להכניס למקרר עד שיהיה מוכן לשימוש.
שים את הבצל בקערה ומכסה במים רותחים.
מסננים, מקלפים, וקוצצים את הבצלים, שומרים על שורש שלם.
ממיסים 2 כפות חמאה בסיר גדול על חום בינוני.
מוסיפים את הבצלים, מכסים ומבשלים כ 2 דקות.
מוסיפים את האפונה ואת המניה ומביאים לרתיחה. לרפרף כל קצף, ולאחר מכן להוסיף את הסוכר ואת העונה עם מלח ופלפל. מנמיכים את החום ומבשלים במשך 58 דקות או עד האפונה מכרז.
מחית את שאר החמאה והקמח יחד כדי להכין משחה חלקה. קצת בכל פעם, מערבבים את תערובת החמאה לתוך האפונה, כדי לעבות את הרוטב. מערבבים את החסה המגורדת ונענע. התאם את התיבול והגש מיד.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;