קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 10 דק.
מנות6
ציון בריאות27
מגזין

אפונה שחורה קריאולית

אפונה שחורה קריאולית
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל קריאולית שחור עיניים אפונה. מנה אחת מכילה 105 קלוריות, 6 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. מתאים ל-6 מנות. גשו לסופר וקנו רוטב חריף, פלפל, אורגנו ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 10 דקות. מתכונים דומים: אפונה שחורה קריאולית, Low Fat Creole Style Black Eyed Peas, ו סלט שעועית דרום-מערבית עם שעועית שחורה, אפונה שחורה, פפפ.

הוראות

1
מוסיפים את האפונה השחורה עיניים ומים, לאטום את התנור, ולהביא ללחץ גבוה. מבשלים בלחץ גבוה במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
2
הסר מהחום ולאפשר ללחץ לרדת באופן טבעי. לאחר הלחץ הוא למטה, לפתוח את התנור ולהוסיף את כל שאר החומרים למעט עשן נוזלי. חזור לחום ומבשל במשך 15-30 דקות, עד אפונה רכה לחלוטין מעובה.
מרכיבים שתצטרך
עשן נוזליעשן נוזלי
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
3
מוסיפים את העשן הנוזלי ומבשלים עוד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עשן נוזליעשן נוזלי
4
מגישים חם מעל אורז עם רוטב חם יותר על השולחן. כדי להפוך ללא סיר לחץ, להשרות את האפונה לילה במים קרים.
מרכיבים שתצטרך
שרוול טרי טחון או 1 כף שרוול מיובששרוול טרי טחון או 1 כף שרוול מיובש
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
ציוד שתשתמש בו
סיר לחץסיר לחץ
5
ניקוז. בצע את ההוראות לטגן את הירקות. לאחר מכן להוסיף את כל החומרים למעט עשן נוזלי לסיר, יחד עם מספיק מים נוספים כדי לכסות את האפונה על ידי אינץ ' אחד. מבשלים עד אפונה מכרז לחלוטין, על 1 1/2 עד 2 שעות, הוספת מים נוספים לפי הצורך. כשהם רכים, מוסיפים את העשן הנוזלי, מבשלים עוד 5 דקות ומגישים מעל אורז.
מרכיבים שתצטרך
עשן נוזליעשן נוזלי
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף