אפוני סוכר כבושים מהירים
אפונה חמוצה מהירה Sugersnap הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני מנה עיקרית. והוא יספק כ 2 מנות. מנה אחת מכילה 413 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 2 גר' של שומן. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-349 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו ג'ינג'ר, אפונה מתוקה, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב האפונה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח תות קלי קלות כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 24 שעות. נסו ג'ינג'ר מוקפץ אפונה Sugersnap ודגים, עוגיות שוקולד צ'ואי Sugarsnap, ו אפונה כבושה (מתכונים דומים).
הוראות
לשטוף את האפונה sugarsnap היטב. באמצעות סכין, לקצץ את שני הקצוות ולהסיר את החוט הקשה שפועל לאורך החלק האחורי של האפונה.
בסיר קטן, לשלב את החומץ, דבש ומלח ים.
חום עד הדבש והמלח מומסים לחלוטין.
הכן צנצנת מייסון 24 או 32 אונקיות.
מניחים את פרוסות זנגביל בתחתית.
חותכים את הבצל הירוק ל 2 או 3 קטעים, כך שהם מתאימים לצנצנת. העמד אותם בצנצנת, יחד עם ענף המנטה. לארוז את sugersnaps מוכן לתוך הצנצנת. אם הם לא מתאימים, הניחו אותם בצד. ייתכן שתוכל להגניב אותם ברגע נוזל כבישה הוא שפך.
יוצקים את החומץ החם על הסוכריות. הקש בעדינות על הצנצנת על הדלפק כדי לשחרר כל בועות אוויר. אם היה לך כל אפונה הנותרים, לנסות לארוז אותם לתוך הצנצנת בשלב זה.
מניחים מכסה על הצנצנת ולתת לנוח בטמפרטורת החדר במשך 1 שעה ואז להעביר למקרר.
תן חמוצים לשבת בחומץ לפחות 24 שעות לפני האוכל. הם ימשיכו עד 1 חודש במקרר.