אפיית אבקת ביסקוויטים
אפיית אבקת ביסקוויטים הוא מנת תוספת צמחונית. והוא יספק כ 10 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 3 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 199 קלוריות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, קמח זהב, מלח, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו אפיית אבקת ביסקוויטים, אפיית אבקת ביסקוויטים, ו אפיית אבקת ביסקוויטים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 232°. בקערה גדולה, מערבבים קמח, סוכר, אבקת אפייה ומלח.
חותכים בקיצור, באמצעות בלנדר מאפה (או משיכת 2 סכיני שולחן באמצעות מרכיבים בכיוונים מנוגדים), עד שהתערובת נראית כמו פירורים עדינים. מערבבים בחלב עד שהבצק עוזב את צד הקערה (הבצק יהיה רך ודביק).
על משטח מקומח קלות, מגלגלים בעדינות את הבצק בקמח למעיל. ללוש קלות 10 פעמים.
רול או טפיחה 1/2 אינץ ' עבה.
חותכים עם מקומח 2 1/2 אינץ ' ביסקוויט חותך. על גיליון עוגיות ungreased, במקום ביסקוויטים על 1 אינץ ' בנפרד לצדדים מחוספסים, נוגע לצדדים רכים.
אופים 10 עד 12 דקות או עד חום זהוב. מיד להסיר גיליון עוגיות כדי מתלה חוט.