קושימומחה
מוכן ב14 שעות, 15 דק.
מנות15
ציון בריאות5
מגזין

אפיית בראנץ ' מקסיקנית

אפיית בראנץ ' מקסיקנית
אפיית בראנץ ' מקסיקנית דורשת כ 14 שעות ו-15 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה עד 7 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 130 קלוריות. מתאים ל-15 מנות. זה יהיה להיט בחג המולד שלך. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. . אם יש לכם בצל, גבינת habanero חום, פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון לא כל כך spoonacular סופר של 29%. מתכונים דומים: תבשיל בראנץ ' מקסיקני, בראנץ ' ביצים לאפות, ו אפיית בראנץ ' ביצים.

הוראות

1
שלב הראשון 5 מרכיבים בתבנית אפייה 13x9 אינץ ' מרוסס עם ספריי בישול; העליון עם גבינה.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
גבינהגבינה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
2
לטאטא מרכיבים שנותרו עד מעורבב; לשפוך מעל תערובת חום חשיש. מקררים בין לילה.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה מטוגניםתפוחי אדמה מטוגנים
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
3
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
4
אופים תבשיל, חשוף, 55 דקות. עד 1 שעה או עד סכין מוכנס במרכז יוצא נקי.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
סכיןסכין
5
בואו לעמוד 5 דקות. לפני ההגשה.

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

מקסיקני עובד ממש טוב עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. אתה יכול לנסות יינות טיודור באלו יין פינו נואר. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 68 דולר לבקבוק.
יינות טיודור יינות באלו כרם פינו נואר
יינות טיודור יינות באלו כרם פינו נואר
2007 היה אמור להיות הבציר הגדול ביותר היינו רואים בחיינו בקליפורניה. פינו נואר המסוים הזה מעמק אנדרסון הוא מכרם באלו הנמצא ממש מול יקב עין הזהב והכרם. הכרם הוא אחד מאתרי הפינו נואר הנדירים המתעקשים לייצר יינות מאסיביים. הפרי והמבנה הם ענקיים. יין זה יהיה גיל יפה במשך 20 שנים נוספות. ליהנות עכשיו או לקנות מקרה לשתות בעשור או שניים הבאים.