קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות5
מגזין

אפיית ג'ו מרושלת קלה

אפיית ג'ו מרושלת קלה
אם יש לכם בצל, בקר טחון, חלב, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. עם כפית ציון של 38% המנה הזאת די גרועה. נסו מחווני סלופי ג'ו, תבשיל פשטידת ג'ו מרושל-ללא גלוטן, ו אפיית ג'ו מרושלת קלה (מתכונים דומים).

הוראות

1
תנור חימום עד 40
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
לבשל בשר ובצל במחבת 12 אינץ ovenproof מעל חום בינוני 8 עד 10 דקות, ערבוב מדי פעם, עד בשר חום; לנקז. מערבבים ברוטב סלופי ג ' ו.
מרכיבים שתצטרך
רוטב סלופי ג ' ורוטב סלופי ג ' ו
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מפזרים גבינה.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
4
מערבבים מרכיבים שנותרו עד מעורבב.
5
יוצקים על תערובת בשר. אם המחבת היא לא ovenproof, לכסות להתמודד עם רדיד אלומיניום.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
אופים חשפו כ -30 דקות או עד חום זהוב.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה