קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות5
מגזין

אפיית ג'ו מרושלת קלה

אפיית ג'ו מרושלת קלה
אם יש לכם בצל, בקר טחון, חלב, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. עם כפית ציון של 38% המנה הזאת די גרועה. נסו מחווני סלופי ג'ו, תבשיל פשטידת ג'ו מרושל-ללא גלוטן, ו אפיית ג'ו מרושלת קלה (מתכונים דומים).

הוראות

1
תנור חימום עד 40
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
לבשל בשר ובצל במחבת 12 אינץ ovenproof מעל חום בינוני 8 עד 10 דקות, ערבוב מדי פעם, עד בשר חום; לנקז. מערבבים ברוטב סלופי ג ' ו.
מרכיבים שתצטרך
רוטב סלופי ג ' ורוטב סלופי ג ' ו
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
מפזרים גבינה.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
4
מערבבים מרכיבים שנותרו עד מעורבב.
5
יוצקים על תערובת בשר. אם המחבת היא לא ovenproof, לכסות להתמודד עם רדיד אלומיניום.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
אופים חשפו כ -30 דקות או עד חום זהוב.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®