קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות8
ציון בריאות19
סוגי מאכליםלחם
מגזין

אפיית לחם: דגנים עתיקים

אפיית לחם: דגנים עתיקים
אפיית לחם: דגנים עתיקים עשויים להיות רק הלחם שאתם מחפשים. מתאים ל-8 מנות. מנה אחת מכילה 233 קלוריות, 8 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב טבעוני דיאט. אם יש לכם שמן זית, דגנים עתיקים קמח, גלוטן חיטה חיוני, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות מתכונים דומים: לחם דגנים עתיק, סלט עגבניות פשוט עם פירורי לחם טריים / הדגנים העתיקים של אודי, ו סלט דגנים עתיק.

הוראות

1
שלב את הקמחים, גלוטן, מים, שמרים, וסוכר בקערה של המעמד שלך מעורב. ללוש עם הוו הבצק עד שיש לך בצק אלסטי.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מוסיפים את המלח ושמן הזית וממשיכים ללוש עד ששניהם משולבים במלואם.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
3
טופס את הבצק לתוך כדור, לטפטף עם שמן זית נוסף, ולהחזיר את הבצק לקערה. מכסים את הקערה בניילון נצמד ומניחים בצד עד להכפיל את גודלה-כשעה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מחממים את התנור ל 350 מעלות ומפזרים קמח תירס על תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
5
מפזרים קצת קמח על משטח העבודה שלך ולהפוך את הבצק. ללוש את הבצק בקצרה, ואז לעצב אותו לכדור.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
6
מניחים אותו, בצד התפר למטה, על תבנית אפייה מוכן. מכסים בניילון נצמד ומניחים בצד עד להכפיל את גודלו-כ -40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
7
חותכים את כיכר לחם לפי הצורך, ולאחר מכן אופים עד השחמה יפה, כ -35 דקות.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
8
הסר את כיכר המתלה כדי להתקרר לחלוטין לפני חיתוך.