קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות8
ציון בריאות21
מגזין

אפיית לחם: לחם שומשום ופשתן

אפיית לחם: לחם שומשום ופשתן
מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון טבעוני זה יש 164 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן למנה. מתאים ל-8 מנות. 40 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -30 דקות. גשו לסופר וקנו זרעי שומשום, ארוחת פשתן, שמרים מיידיים, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. נסו אפיית לחם: שיפון עם קימל ופשתן, אפיית לחם: לחם שומשום לבן מהיר ואיטי, ו Flax-רוזמרין Flatbreads עם מלח ים מעושן (מתכונים דומים).

הוראות

1
שים את הקמח, שמרים, מלח, ארוחת פשתן, שומשום ושמן זית בקערה של מעבד המזון שלך מצויד בלהב הבצק. דופק מספר פעמים עד שכל החומרים מופצים באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
5 אונקיות בצל ירוק קצוץ5 אונקיות בצל ירוק קצוץ
זרעי פשתן טחוניםזרעי פשתן טחונים
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
עם ריצת מעבד המזון, מוסיפים את המים בזרם איטי, מהר ככל שהקמח יכול לספוג אותו. המשך עיבוד עד הבצק הוא חלק, או יחסית כך. זה יהיה מהמורות מן התוספות, אבל הבצק עצמו צריך להיות חלק דביק ולא דביק, וזה צריך להיות אלסטי.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
3
טופס את הבצק לתוך כדור, לטפטף אותו עם קצת שמן זית כדי לכסות את פני השטח, ולשים את הבצק לתוך קערה. מכסה את הקערה בניילון נצמד ומניח בצד עד הוכפל, כ 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
קמח משטח העבודה שלך בקלילות.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
5
מוציאים את הבצק מהקערה ולשים אותו בקצרה, ולאחר מכן מחלקים אותו ל 8 חתיכות. טופס כל חתיכה לתוך כדור, ואז לשטח את הכדור לצורת דיסק.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
חום ברזל במחבת כבד הוא אידיאלי-על חום בינוני.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
גלגל את הדיסק הראשון שלך לכ -6 אינץ ' בקוטר.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
8
מניחים אותו במחבת ומבשלים בצד הראשון עד שהוא מתחיל חום בתחתית וזה מתחיל בועה ונשיפה, על 1-2 דקות.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
9
הפוך את לחם הפנים מעל ומבשלים בצד השני במשך 30-60 שניות נוספות עד שהוא חומים קצת בצד השני. זה בסדר זה לא אחיד מבישול על " בועות."לפעמים יהיו לך הרבה בועות קטנות יותר, ולפעמים הבועות ישתלבו וכל לחם הפנים ינפח כמו בלון.
מרכיבים שתצטרך
לחם שטוחלחם שטוח
10
כמו כל לחם שטוח נעשה, לערום אותם ולכסות אותם במגבת מטבח נקייה כדי לשמור אותם חמים כמו שאתה מבשל את השאר.
מרכיבים שתצטרך
לחם שטוחלחם שטוח
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
11
מגישים חמים, או לקרר אותם ומגישים בטמפרטורת החדר.