אפיית לחם: לחמניות מייפל ובטטה
מנה זו מכילה סביב 4 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 126 קלוריות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 15 מנות. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. גשו לסופר וקנו מלח, שמרים מיידי, תמצית מייפל, ועוד מספר מצרכים כדי להפוך אותו היום. נסו אפיית לחם: לחמניות בטטה, אפיית לחם: לחמניות מתוקות, ו בטטה ופקאן לחמניות קינמון עם זיגוג מייפל (מתכונים דומים).
הוראות
שלב את השמרים, מים, סירופ מייפל ו 2 כוסות קמח בקערה של מערבל דוכן שלך. מערבבים לשלב ולהניח בצד במשך 10 דקות כדי לקבל תוסס.
מוסיפים את קמח הלחם הנותר, תפוחי אדמה מתוקים ותמצית מייפל. ללוש עם הוו הבצק עד שיש לך בצק חלק וגמיש.
מוסיפים את המלח והחמאה וממשיכים ללוש עד ששניהם משולבים. מכסים את הקערה בניילון נצמד ומניחים בצד עד שהבצק מכפיל את גודלו-כשעה ו-15 דקות.
קמח את משטח העבודה שלך, קו גיליון אפייה עם גיליון קלף, ולחמם מראש את התנור ל 350 מעלות. מוציאים את הבצק ומחלקים אותו ל -15 חתיכות. טופס כל לתוך כדור ומניח אותו על תבנית אפייה מוכן. מכסים בניילון נצמד ומניחים בצד עד שהגלילים מוכפלים בגודלם, כ-40 דקות.
הסר את לעטוף פלסטיק ואופים ב 350 מעלות עד הלחמניות משחימות יפה, על 30 דקות.
מניחים את הלחמניות על מדף להתקרר.