אפיית לחם: פוקצ'ה רך, זול
אפיית לחם המתכון: פוקצ'ה רך, זול יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 2 שעות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון טבעוני זה יש 219 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 4g של שומן למנה. מתכון זה מ רציני אוכל יש 121 אוהדים. אם יש לך מים, עשבי תיבול, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו מהר בצל זול Focaccia לחם, כיצד להכין לחם פוקצ'ה & שום רוזמרין פוקצ' ה, ו פוקצ'ה זול קל (מתכונים דומים).
הוראות
שלב את כל החומרים (למעט הגבינה) ללוש (באמצעות השיטה האהובה עליך) עד משולב היטב גלוטן מתחיל להתפתח.
טפטוף שקית zip-top עם קצת שמן זית, להעביר את הבצק לתיק, ולסגור את התיק. מקררים בלילה.
למחרת, להסיר את הבצק מהמקרר ולתת לו להתחמם על הדלפק במשך שעה.
מחממים את התנור ל 204° וקמח את משטח העבודה שלך. מוציאים את הבצק ולשים אותו בקצרה, ואז למתוח ומשדל אותו כדי להתאים תבנית אפייה. לכסות אותו בניילון נצמד או להשתמש בגיליון אפייה אחר באותו גודל כמו "מכסה" למחבת טה. להפריש לעלות עד שהוא מרגיש רך ונפוח-כשעה.
מעל הלחם עם הגבינה ואופים ב 204° עד הלחם הוא השחמה והגבינה נמסה, על 25 דקות. בדוק את החלק התחתון של הלחם כדי לוודא שהוא השחמה ופריך כמו שאתה אוהב את זה.
הסר את הלחם מהמחבת ברגע שאתה יכול להתמודד עם זה ומניח אותו על מתלה כך התחתון לא מקבל רטוב כפי שהוא מתקרר.